13.500 tävlande

13.500 tävlande i Kenzas julkalender första dagen. 13.500!! Trettontusenfemhundra stycken! Sjukt många. Det är lika många tävlande som det finns invånare i Sunne. Eller Arboga.

Skulle vi också få 13.500 tävlande om vi lottade ut presentkort 1000 kr på H&M? Eller blir presenkortet extra åtråvärt för att Kenza hållt det i sina händer?

Kommentarer
Postat av: Tilda

Snubblade in på denna bloggen och frågan som dök upp ett flertal gånger när jag bläddrade var.. Pratas det enbart om samma gamla kända bloggar hela tiden?

Lyft gärna fram mindre bloggar istället!

2008-12-02 @ 15:57:30
URL: http://tildasthoughts.blogspot.com
Postat av: Bloggtipsarna

Tilda: Vi tycker nog att vi ganska ofta upp tar upp mindre bloggar, men intresset för dem är inte lika stort som för de kända bloggarna. Vilket vi tycker är synd. Vi har själv inte den största bloggen (men tycker förstås ödmjukt att vi har en av de bästa.. :)

"Bloggskvallret" funkar inte heller med okända bloggare, hur "intressant" är det att läsa om 17-åriga Lisa från Mjölby som hånglat med sin kompis kille på krogen, jämfört med om det är Carolina Gyning som hånglat med Fadde, för att ta ett exempel.

Dessutom är det svårt att hitta de bra, okända bloggarna. Ibland stöter man på någon och då skriver vi om den, och just därför är det så bra om du och andra tipsar om okända bloggar. Vi skriver gärna om dem, om vi bara hittar dem.

Majoriteten av våra köptips/mattips etc kommer från mindre bloggar.



mvh / Bloggtipsarna

2008-12-02 @ 16:21:20
URL: http://bloggtipsarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0