Blondinbellas pälsargument

Blondinbella försvarar sin rätt att bära päls. Både på bloggen och i en artikel i Aftonbladet. Säga vad man vill om den saken, men det är ganska korkat av henne att låtsas oförstående inför att det upprör folk.

"Jag kan inte förstå att den här debatten ens är i liv. Bryr man sig om djurens rättigheter börjar man i fel ände, att gå på mig som individ är förstås lättare än att gå på ett slakteri som behandlar djuren fel men det är väl där man ska kämpa?"

Men sa inte Blondinbella i sin frågestund för någon dag sedan att det är individen som har störst makt.
"Den enskilda individen såklart! Såklart att Gud påverkar människor, även Obama men det är en enskilda individen som måste övertalas. Därmed har individen mest makt."

Det är alltså inte så konstigt Blondinbella, folk försöker övertala dig, den enskilda individen. Du har ju mest makt i det fallet. Endast du själv kan ta av dig pälsen, ingen annan kan göra det åt dig.

Bär päls om du vill, det är ju ditt val, men det vore så mycket ärligare och rakare om du kunde säga att du bär päls för att du vill och för att du tycker det är snyggt, och att du skiter i vad alla andra säger. För det är ju så det är? Göm dig inte bakom låtsasargument som att det är ett varmt plagg (sluta gå i strumpbyxor och kjol så fryser du mindre), eller att människor historiskt sett alltid burit päls. (Kvinnor har också historiskt sett varit mindre värda än männen, det är ju inte allt för länge sen som kvinnor ens fick rösträtt eller kom ut i arbetslivet och historiskt sett har vi "alltid" agat våra barn - argument som hänvisar till historia och tradition och "så har vi alltid gjort" är de dummaste av alla.).

Kommentarer
Postat av: Emma

Förlegade argument för att bära päls. Precis som ni säger hade åtminstone jag respekterat hennes val mer om hon sa; Ja, jag bär det för att jag tycker det är snyggt & ärligt talat så bryr jag mig inte.. Något liknande. Nu blir det bara ett fånigt resonemang.

2008-12-31 @ 15:05:28
URL: http://emmailondon.blogg.se/
Postat av: Catta

Hon uttalar sig så förbannat dumt så man blir mörkrädd! Har skrivit om det på min blogg, och några av hennes "fans" tycks ha hittat dit och försvarar henne. http://cattasbubbla.wordpress.com/2008/12/31/anvand-hjarnan-blondinbella/



2008-12-31 @ 15:15:09
URL: http://cattasbubbla.wordpress.com/
Postat av: Benny Blanco

Du skriver inte lika bra längre

2008-12-31 @ 15:23:27
URL: http://www.1000apor.se/blogs/bennyblanco
Postat av: Benny Blanco

Du skriver inte lika bra längre

2008-12-31 @ 15:23:53
URL: http://www.1000apor.se/blogs/bennyblanco
Postat av: Valpen

Ännu ett PR-trick av BB såklart.. Att använda pälsen är ett enkelt sätt för henne att få folk att flippa ur och hålla hennes blogg vid liv.. Solduschar och frisören Bobby kommer inte att vara intressant resten av hennes liv..



2008-12-31 @ 16:34:07
URL: http://www.valpen.tk
Postat av: Cecilia

Det är också skrämmande att hennes ena argument är att en äkta päls håller så mycket längre än en fuskpäls... Varför poserar hon då i nya/olika pälsar så ofta? Då borde det räcka för henne att bara äga en enda!!

Hon är så blåst!!

2008-12-31 @ 16:34:39
Postat av: Valpen

Cecilia:

Hon är långt ifrån blåst, dock är hela hon en produkt skapad för att sälja och inkassera cash.. Allt hon gör, gör hon för att stärka sitt varumärke och hålla sig aktuell. Lets face it, hon är ju faktist inte känd för någonting annat än att hon finns.

2008-12-31 @ 19:57:01
URL: http://www.valpen.tk
Postat av: Liisa

Cool blogg det här va! :D

2009-01-01 @ 02:49:26
URL: http://theliisa.blogg.se/
Postat av: daniel

http://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp



Kolla på den filmen och fråga dig om du vill bära det djurets päls?

Postat av: Nattis

Vad är det för fel på fuskpälsar? Funkar alldeles perfekt och värmer lika mycket! Äkta päls är en klassfråga och det visar tydligt vilken klass BB hör till, eller tycker sig höra till!

2009-01-01 @ 12:46:45
URL: http://www.metrobloggen.se/Natthemligheter
Postat av: T

väl skrivet!

2009-01-01 @ 12:49:58
URL: http://helvetestratten.blogg.se/
Postat av: N

Så rätt, så rätt!

2009-01-01 @ 16:56:33
URL: http://www.joinmydance.blogspot.com
Postat av: Cheap wedding dresses

Congratulations for making to the summit. I bet this such a wonderful feeling to all the participants, specially to you guys. With all the effort and sweats you have shed...thanks for the share. <A href="http://www.dressiton.com"> cheap wedding dresses</A>



Thank you! You often write very interesting articles. You improved my mood.I'll be back again. <A href="http://www.dressiton.com"> cheap wedding dresses</A>



[url= http://www.dressiton.com /special-occasion-dresses-2/club-dresses.html [/url] Thank you! You often write very interesting articles. You improved my mood.I'll be back again

2011-11-13 @ 04:01:19
URL: http://www.dressiton.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0