Favoritdockor

Josefin Craaford listar sina favoritdockor, där hennes favorit är Jemdockan. Hon gillar även Bratz, Cindy och Monchichi, för att nämna några. Det finns också mer udda dockor på hennes lista som Living Dead Dolls. Läskiga tycker vi. 

Den absolut finaste dockan av alla, Blythedockan, (se bild) finns också med på listan. Den började tillverkas redan 1972 och de gamla dockorna är hett eftertraktade som samlarobjekt och säljs för ganska dyra pengar på Tradera och Ebay. Det finns hur många coola varianter som helst. De ändrar dessutom färg på ögonen när de blinkar.

I Aftonbladet kan man förresten läsa att Bratz slutar tillverkas. Dom kommer vi inte att sörja.

Kommentarer
Postat av: maggan

Bratz är riktiga förortstrashdockor! Jag skulle aldrig låta minabarn leka med Bratz. Det finns även små Bratzbebisar med smink och blöjor. Nej usch och fy, vidrigt!!!

2008-12-08 @ 14:33:58
Postat av: Anonym

gud så löjligt, alla i min ålder har då lekt med bratz, d e ju inte värre än barbie typ

2008-12-08 @ 17:33:19
Postat av: Bloggtipsarna

Maggan - Vi är inte heller några större fans av Bratz, men så farliga är dom väl inte. Hoppas du inte låter dina barn leka med krigsleksaker då heller, det tycker vi är mycket otrevligare än Bratzdockor.

/ Bloggtipsarna

2008-12-08 @ 19:59:48
URL: http://bloggtipsarna.blogg.se/
Postat av: Alina

Ååååh, haha, jag hade en Jem-docka. Och jag kollade alltid på den där serien, värsta intrigerna för att vara ett "barnprogram".

2008-12-09 @ 14:47:23
URL: http://metrobloggen.se/happilyneverafter

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0