Linda Rosing på partyresa

Linda Rosing visar idag upp bilder från en tripp till Göteborg som hon gjort för att "se" på Ministry of Sound. Resan verkar ha varit lyckad på så sätt att Linda verkar ha haft riktigt kul.

Men hennes bilder gör onekligen att man börjar undra om det är på väg utför för henne igen. På något sätt kan vi ändå tycka att hon haft en period då det vart lite lugnare kring henne. Under senare tid så verkar det tyvärr ha börjat spåra ut igen. Hon fyller kroppen med mer nya ämnen än vad som finns i dom mest tillsatsberikade livsmedlena. Hon har börjat feströka (lite ovanligt att börja i hennes ålder - men vi vet ju inte, hon kanske har feströkt förut?). Tränandet har allt mer bytts ut mot festande. Hon leker fjortis med sin nya "soulmate". Och publicerar festbilder  som andra vuxna människor skulle ha valt att inte visa för någon. Dessutom verkar dotterns plötsliga inhopp i Lindas liv varit kortvarigt, henne ser man inte till i bloggen numera...hon kanske ledsnade på sin mammas hysterisk liv?

Den som vill se bilder på när Linda med halvslutna ögon blåser ut rök i kameran kan kolla in det här. Som bonus får ni även se en väldigt sexig bild på hennes ben (med en nedhasad stay-up). Den bilden är tydligen smygfotograferad. Som Linda själv skriver: "Typisk killar dom tar förtsta bästa chansen när dom ser något sexigt,hahaha!"

Vi tycker det är roligt att Linda har haft en kul natt, men på något sätt grusas känslan eftersom det inte går att låta bli att tycka synd om henne. Men vi hoppas hon verkligen är så lycklig som hon utger sig för att vara.

(Och förresten Linda, Ministry of Sound är inte en DJ.)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Inom en månad pratar hon ut i kvällstidningarna om att hon har kollapsat igen.



Sorglig hon är

2008-12-06 @ 23:49:34
Postat av: Lady Dahmer

inte en chans att den där bilden tagits av nån annan än henne!! Man ser ju klart och tydligt på vinkeln att bilden är tagen av innehavaren till benen. asg

2008-12-07 @ 01:13:35
URL: http://ladydahmer.blogg.se/
Postat av: Bloggtipsarna

Ja vinkeln på bilden talar inte precis för att det är någon annan än "beninnehavaren" själv som fotograferat. :)

2008-12-07 @ 11:15:10
URL: http://bloggtipsarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0