Nobelfestens alla festblåsor

Dagen efter nobelfesten är det tradition att de kvinnliga gästernas klädsel ska betygsättas. Så även detta år. Och som vanligt - åsikterna går isär.

Veckorevyns modebloggare Li skriver att "SvD delar ut sämsta modebetyget". Själv tycker hon ganska exakt tvärtom mot SvD (iallafall om Viktorias och Madeleines klänningar)

Vi håller med Li om att Viktorias klänning var trist. Däremot tycker vi att SvD har en poäng när det gäller Madeleine - vi tycker att även hennes kreation var lite...blek. Var är den Madeleine som brukar gnistra? I egenskap av lillasyster har hon ju faktiskt lite större möjlighet att få vara "vågad" och färgstark än vad Viktoria har.

Bland kungligheterna utser vi drottninge till årets vinnare i kategorin "Snyggaste klädsel". En kanske inte så utstickande eller minnesvärd klänning. Men ganska tidlös och vacker, och med en "drottningvärdighet" över sig.

Men året 2008 är iallafall inte ett år som kommer att bli hågkommet för kungligheternas nobelklänningar - utom möjligen för att de allihopa (mer eller mindre) var lite blekare eller tråkigare än vanligt.

Fler bilder finns hos Expressen och Aftonbladet.

Kommentarer
Postat av: bambi

Jag måste bara säga att ni har en väldigt bra blogg :)

2008-12-11 @ 12:18:31
URL: http://bambi.bloggagratis.se
Postat av: Bloggtipsarna

Bambi, tack! :)

2008-12-11 @ 12:52:55
URL: http://bloggtipsarna.blogg.se/
Postat av: Lotta

Jag tyckte Madde var skitsnygg!

2008-12-11 @ 14:25:47
URL: http://bloggblogg.bloggspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0