Robert Collin, köp Volvo!!

Våran stjärngosse Tyskungen är som vanligt en klarsynt man (även om just det han skriver om idag kanske inte kräver något större mått av klarsynthet för att inse). Iallafall, han har så rätt när han skriver:
"Om Volvo skulle lansera en bajskorv med fyra hjul, ratt och en motor så skulle Collin ge skiten en femma. Det enda han skulle invända mot skulle vara att komforten kan upplevas som en smula svampig, men långt ifrån störande."

För även för oss icke-bilfrälsta är det ett välkänt faktum att Robert Collin älskar Volvo, verkligen Älskar. Volvo är sannolikt det vackraste ordet han vet. Det krävs inte mycket bläddrande i Aftonbladet för att inse detta. Så har det varit länge, det är inte frågan om någon tillfällig förälskelse.

Robert Collin verkar ha anammat det tankesätt som även Tyskungen marknadsför - dvs. att det är dags att vi själva tar tag i de problem vi står inför. Så han kanske skulle göra slag i saken och köpa Volvo?

Tänk vilken bra lösning det hade varit om Collin himself kunde få äga Volvo. Ford får en köpare och slipper Volvo. Jobben tryggas, Collin får äga sin stora kärlek. Enda problemet är väl då möjligen finansieringen antar vi, för hade den varit ordnad så skulle nog Volvo sedan länge tillbaka varit helägt av Volvos störste beundrare, Robert Collin.

Vi vill ju gärna ha kvar Volvo, för även om vi inte hyser riktikt samma kärlek till denna "svennecontainer" som Collin gör - så är det en bil vi gillar. Uppenbarligen till skillnad från Tyskungen(?).

Kommentarer
Postat av: MrArboc

Jag ger mig tusan på att han blir sexuellt upphetsad varenda gång han får sätta på... sätta sig i en Volvo....

2008-12-16 @ 21:09:42
URL: http://mrarboc.wordpress.com
Postat av: Peter

Jag kan inte fatta att Collin får fortsätta med sina ständigt positiva Volvoskriverier??

2008-12-16 @ 23:44:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0