Höna av en fjäder?

Det är ju ganska välbekant att Bloggkommentatorerna är förtjusta i Alex Schulman, och därför gärna ser till att vara extra elaka mot Katrin när dom får chansen. Idag skriver de ett långt försvarstal till gårdagens Katrin-attack, ett iofs bra och klokt resonemang som vi håller med om.

Men, vi håller fortfarande inte med om den kopplingen dom gjorde till Katrins inlägg. Här har dom minst sagt gjort en höna av en fjäder. Dom gjorde en höna av en fjäder redan igår, och istället för att erkänna att man överreagerade så växer nu hönan till enorma proportioner.

"För har man historien i bakhuvudet så kopplar man automatiskt det Katrin skrev med just den och kolonialismen. För att dra en parallell för er som tycker att det är okej av Katrin, så tycker ni förmodligen också att alla minoritetsspråk vi har i Sverige, till förmån för folkgrupper som hetsats, skall tas bort för att inte diskriminera folk"

Eh.. hallå hoppsan... vänta lite nu? Vad är det för konstig slutsats?

Vi drar en annan parallell för er: Blondinbella har mer än en gång drivit med sin pojkvän Storstadspojken. Skrattat åt hans små krumma ben och hans sneda norrländska ögon. Helt uppenbart drivit med ett minoritetsfolk, och inte ett ord eller en historisk föreläsning från Bloggkommentatorerna i det fallet. Kanske för att deras "kärlekshistoria" ännu pågick då? Det gick inte an att bli hur arg som helst. Bit inte den hand som föder dig, heter det ju.

"Det är ju inte samma sak" tänker någon kanske då, men i Bloggkommentatorernas ögon, om man följer deras resonemang borde detta också ha varit något att uppröra och förfasa sig över? Vi tycker inte att någon av "händelserna" är så stora att man måste slå på stora trumman. Vi tror inte att Katrin - eller Blondinbella - menar något illa. Men om Bloggkommentatorerna reagerar på Katrin, borde de väl ha reagerat även på detta?

Kommentarer
Postat av: Jenny

Fy fan vad bra skrivet!!!! Klockrent!

2008-12-14 @ 12:45:38
Postat av: Emma

Haha, jaha så nu är vi norrlänningar ett minoritetsfolk? (Om inte nu storstadspojken är same, men det har jag inte hört något om) Hoppas att norrländska blir klassat som ett eget språk :D

2008-12-14 @ 12:47:02
URL: http://emmailondon.blogg.se/
Postat av: Mizzy

Egentigen är det ganska fult av Blondinbella, det är ju klassiska samiska kännetecken hon driver med, sneda ögon och krumma ben, och kallar därmed alla norrlänningar för samer, och samer får man inte heller driva med. Fast man tänker inte riktigt på det, av någon konstig anledning är det mycket värre att driva med mörkhyade människor? Varför är det så?

2008-12-14 @ 12:59:54
Postat av: Klaraaa

Ja helt klart borde kommentatorerna ju tycka att Bella förtrycker norrlänningar om nu Katrin förtrycker färgade. Strunt samma om det är minoritet eller inte. Hur kan det vara ok att helt öppet driva med norrlänningar när det inte ens är ok att skämta om att köpa en söt flicka?

Katrin menade ju självklart inget annat än att flickan var söt. Hon tänkte nog inte ens på hudfärg

2008-12-14 @ 13:02:22
Postat av: PERRY

ja herre min jävlar vad aggressiva och bjäbbiga dom där bloggkommentatorerna har blivit, hugger som små mini-sverkers

2008-12-14 @ 14:27:21
URL: http://perry-mason.blogspot.com
Postat av: Anonym

Jag tycker att BÅDA SAKERNA är lika FEL! Det är ignorant att slänga ur sig sådant där

2008-12-14 @ 14:48:41
Postat av: Johanna

Bloggkomentatorerna har fått storhetsvansinne. Dom inser inte att dom är två bönder utan något intressant att säga. Låt dom bjäbba.

2008-12-14 @ 16:20:37
Postat av: bambi

Mycket bra skrivet... jag börjar gilla denna blogg mer och mer... och läser knappt bloggkommentatorerna längre!

2008-12-14 @ 16:29:42
URL: http://bambi.bloggagratis.se
Postat av: Paris

Måste säga att bloggkommentatorerna är patetiska. Dom ska alltid ha rätt och dom ser ner på alla andra, och är onödigt elaka mot dom som dom inte tycker om. Bara elakt och dumt.





Håller med om allt ni skriver! =)

2008-12-14 @ 18:54:20
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: Alina

Så sant som det var sagt. Det börjar bli mer än lovligt patetiskt nu hur de håller på hacka på Katrin och dyrkar Alex. Men det värsta var iaf deras (eller A-M:s) försvarstal, och hur de hanterar kritik. Alltid, alltid, alltid ska de ha rätt. Suck...

2008-12-14 @ 23:35:26
URL: http://metrobloggen.se/happilyneverafter

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0