Desmond Child flyttar till Sverige?!?

Efter gårdagens Idol börjar vi på allvar fundera över om inte Desmond Child inom en mycket snar framtid kommer att vara bosatt i Sverige. Karln jobbar ju med musik. Och för en som jobbar med musik måste ju detta land vara paradiset. Några hopplockade Idoler uppvisade igår på 90 minuter mer talang än vad Desmond hittills sett bland alla Idoler världen över. Och han var inte sparsam med lovorden. Rimligen borde han snarast flytta till vårt underbara land fyllt av talanger.

Fast...vi tror nog ändå att han överdrev sin entusiam lite grann. Eller ganska mycket. Visst var Idolerna duktiga igår, men...

På Kulturbloggen kan man läsa att Idolerna "överträffade sig själva" igår. Det håller vi med om. Däremot tror vi blogginnehavaren har fel när hon skriver att det "inte så förvånande att det var dags för Lars att lämna Idol, han är nog rätt trött på serien." Att Lars fick lämna Idol beror nog snarare på att tittarna var trötta på att ha honom i serien. Knappast någon "storskräll", som Aftonbladet kallar det.

Den som vill läsa allt om gårdagens program kan gå in på Aftonbladet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0