Rosings blondindröm raseras bit för bit(?)

I går kväll sändes "Sanningens ögonblick" med deltagaren Linda Rosing. I Blondinbellas blogg kan man läsa att hon slog på TV´n när programmet pågick men snabbt slog av;

"Slog på tv:n och märkte att Sanningens ögonblick gick igen. Fick rysningar och stängde av. Visst är deltagarna tragiska men Pontus Gårdinger är värre! Hur kan man ställa upp och representera ett sådant program? Kan man sjunka lägre som programledare? Hellre sitter jag och spyr i tv än tar hans plats... Under min tid som bloggare har jag fått alla möjliga tv-erbjudanden som jag har tackat nej till. Allt ifrån sexprogram, hål i väggen, kasta mat, åka utomlands och medverka i ett "lekprogram etc"."

Hur går då detta ihop med den av kvällstidningar omskrivna vänskapen mellan Linda Rosing och Blondinbella? Blondinbella tycker ju uppenbarligen att Rosing är tragisk (hon dissar ju dessutom "Hål i väggen" som Rosing stolt berättat om sitt deltagande i). Har de blivit ovänner?

Knappast, skulle vi säga. Som det nog hela tiden stått klart för de flesta läsarna av de två damernas bloggar så är sannolikt detta en vänskap som aldrig har existerat. Annat än möjligen i Linda Rosings drömmar(?).

De har ju visserligen setts på bild tillsammans ibland, men som Blondinbella själv tidigare sagt, "Linda Rosing kör sitt race och jag kör mitt. Att vi möts och då och då ute i vimmlet är inte så konstigt eftersom vi har många gemensamma bekanta. Jag har aldrig varit speciellt kändisintresserad eller statusstressad själv."

Blondinbella har ju, när "vänskapen" kommit på tal, lite diplomatiskt förklarat för tidningarna att hon pratat med Linda Rosing om hur man ska tackla kändisskap och liknande (i och för sig ett lustigt val av rådgivare kan man ju tycka). Rosing å andra sidan verkar ju ha varit desto villigare att hinta till tidningarna om hur nära vänner de är, och berätta att de till och med nästan är som systrar.

Blondinbellas konstaterande att Rosing är tragisk är alltså sannolikt inget tecken på plötslig ovänskap, utan bara hennes sätt att försöka visa att de inte alls är "bästisar". Tråkigt för Rosing - som säkert hade en del imagepoäng att ta på att synas med Bondinbella.

Vi kan inte låta bli att sucka lite åt Rosings (t)roliga försök att framstå som närmare vän än hon är med Blondinbella...

Kommentarer
Postat av: emma

ja det fattar väl alla att allt var önsketänkade från patetiska linda rosing och förstås så hakade kvällstidningarna på och blåste upp det med stora rubriker.

2008-11-17 @ 11:35:03
Postat av: Emms

Så jävla blåst Linda är

2008-11-17 @ 18:23:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0