Towa Lindberg - öppensinnad?

Towa framstår allt mindre som den tuffa, fritänkande, stolta, kaxiga person som hon försöker ge sken av att vara.

Och allt mer som en osäker flicka som behöver bekräftelse så mycket att hon är beredd att vara destruktiv mot sig själv för att få den.

Varför detta agg mot tjejer som Blondinbella? Som har valt att leva annorlunda än Towa, men ju faktiskt lyckats rätt bra.

Varför måste just de mest trasiga personerna vara de bästa förebilderna? Alla som läst Sanna Brådings blogg vet ju om hur dåligt hon mår periodvis. Och visst är hon beundransvärd, bland annat för hur hon försöker kämpa sig tillbaka. Och visst önskar vi henne allt gott. Men kan inte även människor som valt att leva på ett annat, i Towas ögon trist, sätt (exempelvis för att i framtiden ha alla karriärval öppna) också vara beundransvärda? Om inte just för det valet så åtminstone för andra saker?

Towa själv verkar ha det lite halvtrist på jobbfronten just nu. Vi hoppas för hennes skull att pratet om sparken och liknande bara är skämt eller hennes egna önsketänk för att hon vill satsa på något nytt. Och att det inte är så att Towas medverkan i TV och hennes "sexbloggande" gjort det svårt för henne på jobbet?

En som verkar ha stort flyt på arbetsmarknaden är i allafall "skitbella". Får hon inte vara stolt över det?
Är det bara coolt och tufft att vara sig själv och vara stolt över sig själv om man väljer att leva på ett sätt som Towa tycker är ok? Om man är som henne själv eller som Sanna Bråding?


Kommentarer
Postat av: PetramedAochE

Varför tipsar ni inte om min superbra blogg?



chockad

2008-11-22 @ 17:59:59
URL: http://petramedaoche.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0