Bloggtipsarnas egen 18-års fest

Blondinbellas 18-års fest väckte förstås nostalgiska tankar från ens egen 18-års födelsedag. Den var inte riktigt lika glamorös som Blondinbellas, men likväl en stor händelse.

Bloggtipsaren A som var födelsedagsbarnet bjöd till fest, det var förstås FF hemma i köket med 70-tals furuinredning och brunmönstrad korkmatta. Observera att köksinredningen var omodern även för oss på den tiden.

Det bjöds inte på någon förtäring, däremot en hel del dryck. Hembränt med Fanta Citron var nog den populäraste drinken, men även en och annan Heineken slank nog ned.

Bloggtipsaren A:s outfit för dagen var en svart glesvirkad tröja med stentvättade jeans till. Bloggtipsaren B som var gäst hade en vit, långärmad bomullstop med små diskreta rosa blommor, med snyggt matchande stentvättade jeans. Båda hade vackert blonderade och permanentade hår med endast en liten utväxtrand.

Vissa rökte under fläkten. Ingen dansade. Vännen C testade en snus för att impa på killen hon var kär i. Det lyckades för dom har två barn och är ihop än idag. Hennes outfit var en beige stickad tröja med orangea blommor i nederkant och ett par vinröda byxor. Kort, brun permanent med hårt sprayad spretlugg.

Presenterna har tyvärr fallit i glömska, men säkert var de minst lika exklusiva och påkostade som Blondinbellas. Dock ingen platt-tv. Det fanns ju inga platt-tv på den tiden.

Kommentarer
Postat av: Sofi

Haha, gud va roligt, väldigt målande beskrivningar men hade varit himla skoj att få se några bilder :)

2008-10-31 @ 09:17:41
URL: http://itchyfeetbysofi.blogspot.com
Postat av: Bloggtipsarna

Hmmm.... vet inte om världen är redo för dom än...

2008-10-31 @ 10:01:35
URL: http://bloggtipsarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0