Tyskungen recenserar Linda Rosing

Vi gillar Tyskungen. Han skriver intelligent och bra. Han skriver bitskt och han skriver vackert.

Tyskungen har nu gett sig i kast med att recensera olika bloggar. Vi fastnade för denna recension av Linda Rosings blogg.

Vi tycker om Linda. Hon verkar snäll. Godhjärtad och godtrogen, men snäll. Tyskungen ger Linda Rosing 0 poäng av 10 möjliga. Vi kan inte annat än hålla med om det mesta han skriver  - och du Tyskungen, vi tor att sanningen är så tragisk som att det inte finns någon spökskrivare. Orden i bloggen har nog parats ihop av en tvåbarnsmor på 30+. Det gör ont, som Lena Ph skulle säga.

Men, trots det torftiga språket och den tragik som Linda och hennes blogg utstrålar, så skulle vi ha gett den ett par poäng i allafall. Några enstaka. För hennes goda vilja. Och för att bloggen på något sätt verkar ha gett henne styrkan att gå lite rakare och stoltare genom livet. Om än denna stolthet bygger på sådant som vi själva inte skulle känna samma känsla som Linda inför. Hon själv berättar för Aftonbladet att hon i alla fall upplever sig vara mer respekterad nu. Och på graderna i helvetet kan vi ändå tycka att den, om än utelämnande, bloggen är några steg upp från hennes uppvisningar i Big Brother.

Men Tyskungens klarsynta och träffande recensioner premierar inte goda viljor och "självterapi medelst blogg". Och det är väl så en objektiv recension ska se ut.

Läs Tyskungens blogg, Beiersdorfbloggen. Den är ofta bra.

Kommentarer
Postat av: Tyskungen

Kul att ni tycker det. Ni är inte så dumma själva heller.



/Klaus

2008-10-29 @ 14:25:59
URL: http://www.tyskungen.se
Postat av: Gubben

O, heliga enfald! Vet inte vad som är värst... Ingen skugga över Linda, men vad lockar läsare...

Och vad lockar Tyskungen att recensera henns blogg...

Jag har väl mina aningar :)

2008-10-29 @ 19:19:48
URL: http://gubben.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0