Att komma i form efter en graviditet

Linda födde en bedårande liten bebis för ett par veckor sedan. Men, som de flesta andra, så är Linda inte "bara" mamma. Bakom sig har hon en flerårig karriär inom Body Fitness med flera medaljer både från SM och VM.

I Lindas blogg "Life of a Fitnesstar" kan man nu följa hennes resa tillbaka till den kropp som hon hade innan graviditeten. Hon skriver om livet som småbarnsmamma, barnvagnspromenader, tankar och känslor kring sitt "nya liv", träning (även om den just nu i första hand sträcker sig till promenader), mat och rena vardagsreflektioner. Linda framstår som kunnig inom sitt område och kan nog vara en härlig inspirationskälla för alla som vill bli av med de där extrakilona efter en graviditet - även om de flesta av oss nog inte har som mål att bli en fitnessmästarinna.

Även för den som inte varit gravid men kanske satsar på hårdare träning är bloggen en guldgruva - kanske främst då de äldre inläggen. Där finns mängder med matnyttig kunskap och information om både träning, kost och hälsa.


Kommentarer
Postat av: tia- Humor & hypokondri i huvudstan

MISSA INTE MIN FINA TÄVLING MED CHANS ATT VINNA TRENDIG PRYL:

www.fyranyanseravrosa.blogspot.com



2009-04-09 @ 13:16:13
URL: http://www.fyranyanseravrosa.blogspot.com
Postat av: Therese

Visste ni att Blondinbellas klänning hon hade på sig på första Let's Dance programmet inte var hennes egentligen? Dansaren Maria Karlsson som vann med måns 2005 hade på sig exakt Blondinbellas klänning i ett avsnitt? Det ni!

2009-04-09 @ 15:54:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0