Bingo Rimér - ett omtänksamt ex

Tänk vad många ex-par det finns som lever i ständig fejd med varandra. Som inte ens klarar av att höra den andres röst även om det gäller de gemensamma barnen.

Dessa par skulle nog definitivt inte uppvakta varandra med blommor på bemärkelsedagar. Men en som gör det (vi vet - det finns fler också) är uppenbarligen Bingo Rimér som kommit ihåg att skicka en blomma till Erika (mamman till hans dotter Nova) på hennes födelsedag - som förvisso sammanfaller med dottern födelsedag. Den 16 april för sex år sedan gick vattnet för Erika och den 17 april föddes Nova.

I sin blogg berättar han på ett känslosam och fint sätt om sin upplevelse av Novas födelse och avslutar inlägget med orden:

" Erika är en enastående Mamma. Jag är otroligt tacksam och lycklig över att vi har Nova tillsammans. Grattis Erika.

KRAM BINGO

Så fint! Det  är som bekant inte alla som klarar av att fortsätta att se sitt ex på det sättet efter separationen - som alltjämt kan se varför de en gång valde att älska den personen och kanske skaffa barn med honom eller henne. (Självklart i vissa fall väldigt befogat).


Kommentarer
Postat av: ☆ Camilla Nordin ☆

Tips på sommarens coolaste träskor i min blogg!

2009-04-16 @ 20:34:26
URL: http://camomillan.blogspot.com/
Postat av: Anna

Så praktiskt att dom fyller på samma dag då:) Nu är han ute och reser jorden runt med Katrin tänk ändå den som fick göra det!

2010-01-24 @ 19:27:04
URL: http://www.bingoon.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0