Bröllopsinspiration

Snart är det dags för den stora "bröllopshelgen" - pingsten. Ni som ska gifta er den dagen i år har antagligen redan planerat det mesta inför festligheterna men någon liten detalj kanske saknas? Kanske ni i så fall kan hitta inspiration i bloggen "Bröllopsplanering". Där finns allt från dekorationstips, information om s.k kinaklänningar, snygga klänningar, valsskola, bordsplaceringsinspiration...och mycket mer.

Och självklart är bloggen något för er som har en tid kvar fram till bröllopet också. Liksom för oss som inte ens har något bröllop inplanerat. Det är ju så roligt att klicka runt bland vackra klänningar och fina dekorationer. :)

Kommentarer
Postat av: Sara

Tack för tipset! Det finns en djungel av bröllopssidor där ute men här fanns ett bra ihopplock och bra inspiration... Perfekt med tanke på att jag är utnämnd bröllopsplanerare för min kompis bröllop. :)

2009-04-16 @ 22:42:49
URL: http://metrobloggen.se/brus
Postat av: Kimberly

Man kan också läsa min blogg för lite inspiration. Just nu kan man också tävla om en övernattning i bröllopssviten på ett jugendslott! http://letsgetmarried.blogg.se

2009-04-28 @ 15:11:08
URL: http://letsgetmarried.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0