Katrin klampar på

Igår morse i radion pratade Katrin vidare om Blondinbellas påstådda otrohet, och tyckte det var så roligt att kanske få bli stämd och få sitta i en rättssal. Och det räckte tydligen inte med det utan hon kände sig tvingad att fortsätta med sin ryktesspridning. Nu gällde det Charlotte Perrelli och något som Katrin tyckte var hejdlöst roligt, "om det är sant är det så roligt", och det gällde då vissa saker som Nicola gjort. Man kan ju tänka sig att det är något som Charlotte inte tyckte var så roligt då när det hände, och säkert var det inte heller roligt att långt senare höra någon gotta sig åt det i radion och skratta sig fördärvad.

Hur schysst är det att skvallra när personerna ifråga har barn? Katrin rättfärdigade på något sätt sitt Blondinbella-uttalande med att hon inte har barn, då spelar det ingen roll vad som skriks ut på löpsedlar. Men Charlotte har barn. Vad säger Katrin då? Tycker hon att det är okej så länge man är känd? Ska man behöva stå ut med vad som helst för att man är en offentlig person?

Vi vet inte vad som är värst, uppmärksamhetskåta Katrins uttalanden eller dom som hejar på henne och tycker att hon är cool... Återstår att se om det är slutpratat i radion nu, eller om det kommer ursäkt från Katrin.

Kommentarer
Postat av: mandelblomman

Hon är en kråka som sitter i ett träd och kraxar, och när ingen lyssnar skiter hon. Sedan flyger hon ner bland soporna och rotar.



Skitbra sagt av Kjell Eriksson! =)

2009-04-17 @ 19:04:35
Postat av: Mysmasken

Vem är denna människa? Ursäkta okunskapen, men jag varit borta från Sverige i närmare tre år och vill inte minnas att jag hört något om henne tidigare, men nu är det jäkla ståhej.

2009-04-18 @ 16:53:30
URL: http://www.mysmasken.se
Postat av: Anette

Instämmer med mandelblomman!

2009-04-20 @ 09:56:19
URL: http://lillahumlan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0