Att plocka en gås eller vaxa en gås...

Katrin skriver om de plockade fåglarna som figurerat i media senaste tiden. Skriverierna om hur plågsam denna metod är har varit många och nu ger sig alltså även Katrin in i debatten.

Hon har en ny infallsvinkel på det hela och jämför plockningen med när hon själv vaxar hår på kroppen. "Den enda skillnaden är att gåsens fjädrar kommer till nytta. Mitt hår kommer inte till nytta. Alls."

Hon kanske glömde en liten detalj där - det finns ju faktiskt minst en skillnad till. Katrin utsätter sig för plockningen/vaxningen frivilligt. Det gör inte gåsen.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Men hallå? Sjuk jämförelse! Oftast är håret inte så långt när man vaxar vilket gör mindre ont då och dessutom är tjockleken mindre på våra hårstrån jämfört med fjädrarnas rot. Jag skulle snarare jämföra det med att slita av oss håret på huvudet, och det kan nog varenda människa tycka är ganska smärtsamt?

2009-02-05 @ 09:29:08
URL: http://heartoflisa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Är människan verkligen så korkad eller gör hon sig till för att få publicitet?



Jag har träffat mognare känslor på öppna förskolan.

2009-02-05 @ 09:58:45
URL: http://cpmamman.blogspot.com
Postat av: Falkman

Jag tog ett beslut att bara lägga av att läsa Katrin för några veckor sen. Jag känner mig inte lika smutsig längre.

2009-02-05 @ 10:37:25
URL: http://metrobloggen.se/falkman
Postat av: Anonym

Nu har äntligen Marcus Birro och hans Jonna blivit föräldrar till ett livs levnade barn. http://www.marcusbirro.se/bloggen http://finnjonna.blogspot.com

2009-02-05 @ 11:11:06
URL: http://cpmamman.blogspot.com
Postat av: Lotta

Pucko Katrin.

2009-02-05 @ 11:16:49
Postat av: Nattis

an bara hålal med Falkman, jag beslutade i december tror jag att lägga ner Katrins blog (som ändå var den första jag började följa) och jag känner mig helt plötsligt nästan ren igen ;)

Jag funderar över om Katrin verkligen är så dum eller om hon helt enkelt är så desperat på uppmärksamhet. Kanske har besöksiffrorna dalat och då tar hon till med något typiskt "Katrinskt"

2009-02-05 @ 23:06:54
URL: http://www.metrobloggen.se/Natthemligheter
Postat av: Miamaria

Skrattade åt det här uppföljningsinlägget på Katrins fåniga sexsvideo som väl ändå är en förnedring och riktigt bottennapp även för henne. fattar inte att hon ställer upp på de. http://marianova.com/users/annikamarusarz/blog/marcus-birro-med-uppblasbara-barbara

2009-02-07 @ 12:54:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0