En matblogg med känsla av lyx

I Aftonbladet kan man läsa om att det inte längre finns tid till att laga mat. Att industriellt tillverkad mat är att föredra. För några kokersor eller hemmafruar har vi ju inte längre.

Som en skön kontrast finns bloggen "Om jag var din hemmafru". Där går det att hitta mängder med vällagade recept - utan halvfabrikat. Vissa tidskrävande - men även många som går ganska fort att tillaga. Men det allra bästa med bloggen är bilderna. De är underbara. Som att bläddra i en sån där härlig kokbok med endast ett recept per uppslag och en stor fin bild på varannat blad.

Kommentarer
Postat av: Ann

Ja, den du! Och så behöver man inte alls vara hemmafru för att laga det mesta heller. Vackert är det!

2009-02-23 @ 10:38:54
Postat av: Ann

Och just det, ett litet tillägg: Det är skönt med positiva bloggar. Mer sådant, istället för gnällspiksbloggar som bara känns så svenska. Positiva budskap är vad vi behöver!

2009-02-23 @ 10:40:44
Postat av: Sara

Jag tror ju inte att recepten är utan halvfabrikat. Mjöl är tex ett halvfabrikat.

2009-02-23 @ 11:03:00
Postat av: Anonym

Hahahahah det var det löjligaste! Så att äta mjöl är samma halvfabrikatsätande som Aftonbladet skriver om? =)



Ska man bli bonde och mala eget mjöl eller vad?



Jag gillar då hemmafrurecepten. Gedigna och BRA!



Väldigt fria från halvfabrikat i det stora hela. Gör du Sara till exempel din egna Pesto???

2009-02-23 @ 11:23:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0