Kissie festar...på en VARDAG!!!!!

Kissie är på skidsemester i Idre. Och i bloggen gör hon gång på gång en grej av att hon dricker alkohol på vardagar. Hon verkar tycka att det är lite så där...småhäftigt. Och något som hon orkar göra för att hon är ung.

Vi ska nu avslöja en detalj om livet som "vuxen" för Kissie. Även "vuxna" orkar festa på en vardag. Ofta väljer de bort de för att de har annat för sig (som exv att vara med familjen, eller stiga upp till jobbet). Men på en skidresa med lediga dagar så törs vi nog lova att även väldigt många äldre personer tar en öl på after-skin, även en måndag. Eller går på fest en torsdag. Varken särskilt uppseendeväckande eller häftigt.

Livet tar inte slut när man slutar vara tonåring. Även äldre personer har kul på olika sätt (bland annat går på fester). Man måste inte hinna allt redan som sjuttonåring. Vissa saker i livet är det nog dessutom bättre för hälsan att vänta med ett par år. Att vara ute och festa som sjuttonåring är väl en normal företeelse - om än egentligen inte den lämpligaste (oavsett veckodag). Men det är väl så livet funkar - även vi trodde som sjuttonåringar att den bästa tiden i livet var då (och det är väl egentligen bra om man alltid känner att man lever i "den bästa tiden"). Vi trodde att om några år blir man gammal och trött. Att festerna aldrig mer skulle bli lika roliga som dom var just då.

Gamla och visa som vi är så upplyser vi härmed landets sjuttonåringar om att det blir ännu bättre sen! Och orken finns kvar några år till. (Även om den antagligen minskar förr eller senare - eller så är det prioriteringarna i livet som förändras). ;)

Kommentarer
Postat av: majan

Bra skrivet. Kunde inte sagt det bättre själv ;)

2009-02-27 @ 08:27:50
URL: http://majan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Precis. Kolla in denna tex. http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.6520602

2009-02-27 @ 08:58:48
Postat av: Falkman

Kissie. Pff.

2009-02-27 @ 09:01:15
URL: http://metrobloggen.se/falkman
Postat av: Ann

Det är inte ork och lust att festa som minskar med åren, det är återhämtningstiden som förlängs. :-)

2009-02-27 @ 10:38:01
Postat av: Sivan

Man behöver inte dricka för att ha roligt och festa, så detså

2009-02-27 @ 11:33:19
Postat av: Ann

Sivan, du har helt rätt. Men det hjälper inte. Den värsta "bakfylla" jag kan komma ihåg var en dag när jag inte kom isäng förrän vid fem och sedan vaknade upp klockan 7 utan att kunna somna om. Det värsta var att jag inte druckit en droppe alkohol... Det är bristen på sömn som gör det.

2009-03-01 @ 16:35:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0