Kissie höginkomsttagare och festfixare

Kissie vill inte att någon ska missa att E24 skriver om henne. För att vara säker länkar hon till deras artikel. Artikeln handlar om att det är ett antal unga tjejer som sitter med bloggmakten och i den berättar Kissie om sina inkomster och säger att "Det är väldigt olika. På de annonser jag har nu tjänar jag kanske 15 000-20 000, sedan har jag olika uppdrag. Dessutom får jag mycket prylar och kläder. Det blir kanske 50 000 kronor per månad totalt."

Inkomster på motsvarande 50 000 i månaden - det är bara att gratulera ännu en "höginkomsttagar-tonåring" i bloggvärlden (sedan tidigare vet vi ju att även Kenza och Blondinbella har det bra ställt med sina inkomster). Hoppas bara trion kommer ihåg att se till att allt beskattas på rätt sätt. ;)

Dessutom kan man i artikeln läsa att Kissie tillsammans med några kompisar anordnar fester. Och att de bland annat har ett evengemang i Globen nästa år. Det förvånar oss lite faktiskt. Vi trodde nog att hon hade tappat lusten för festfixandet för en tid framöver efter julfest-fiaskot. Men inte det. Kissie satsar friskt på något så stort som Globen. Vi hoppas att hon lyckas bättre den här gången - och att hon inte ger sig på att försöka ordna hemgjorda chokladdoppade jordgubbar till alla gästerna. 

Kommentarer
Postat av: Duracellmamman

Önskar er båda en härlig Lördagkväll!!



kramis!

2009-02-07 @ 17:12:35
URL: http://duracellmamman.se
Postat av: AmAndA

Hennes fest var rena katastrofen, att hon inte lägger ner festfixandet hon gör bara bort sig.

2009-02-08 @ 11:18:13
Postat av: @nn@

Hur kan hon tjäna 50 000? SJUKT

2009-02-08 @ 22:23:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0