Lindas "soulmeet" - en sann vän... till Fadde?

I höstas hyllade Linda Rosing sin nyfunna vänninna Jannike Nordström. Linda kallade henne till och med för sin "soulmeet". Men sedan hände något. Vänskapen avbröts uppenbarligen hastigt och Jannike hoppade av inspelningen av "Den rätte för Rosing".

Sedan visade sig Jannike vara allt annat än den underbara vän som Linda beskrivit. Hon gick ut i kvällspressen och talade om vilken bluff Lindas TV-program är.

Och inte nog med det. Är det inte den underbara "soulmeeten" som numera har långa samtal med Lindas ex Fadde? Tjejen på den här bilden i Faddes blogg är onekligen lik Jannike.

Stackars Linda. Vi hoppas verkligen hon har andra, bättre vänner (och soulmates) än Jannike. Och att hon i fortsttningen kanske tänker sig för lite innan hon rusar in i relationer och ger allt. Så ofta som Linda beskriver alla nya bekantskaper som helt fantastiska, underbara personer så misstänker vi att detta inte är första gången hon gått på en nit.

Man kan ju även undra varför Fadde väljer att umgås med just Jannike? Är det en slump - eller kanske just för att det är Lindas forna "soulmeet"?

Jannike och Fadde har ju en del gemensamt, de verkar exv. båda två tycka om att prata om Linda, så vi förstår att de har mycket att diskutera. Kanske ett blivande par?


Kommentarer
Postat av: Anneke

Men vad faaaan?? !!!!!

2009-02-20 @ 19:19:08
Postat av: L

Två bittra och patetiska själar möts för att diskutera kvinnan som svikit dem.

2009-02-20 @ 19:24:30
Postat av: Sandra

Ni är alltid så snabba med alla nyheter! Hur får ni nos på allt?

2009-02-20 @ 20:00:00
URL: http://sandraslife.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fy vilken tragisk människa denna jannike, det är väl en sak att bryta kontakten med en fd vän. Men att hora ut sig till till kvällpressen på bekostnad av någon annan.. suck!

2009-02-20 @ 21:19:30
Postat av: Natalie

fy va falskt gjort av den är jannike! tragisk människa som inte borde få nån uppmärksamhet

2009-02-21 @ 01:20:26
URL: http://nattisens.blogg.se/
Postat av: minaya

Hej. Kikar förbi så jag tänker att jag säger hej också.. :D



Hoppas du får en mysig helg.



//Minaya

2009-02-21 @ 02:10:43
URL: http://minaya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0