Män som hatar kvinnor

Vi hör till dem som i rask takt plöjde triologin när den kom ut och med vetskap om att en stor del av Sveriges befolkning gjorde som oss så funderade vi lite när vi hörde att den skulle filmatiseras. En historia där väldigt mycket bygger på spänning och ovetskap om slutet - hur många vill se den när typ halva sveriges befolkning läst böckerna?

Ganska många gissningsvis (däribland vi själva). De flesta som läste böckerna gillade ju verkligen dem. Dessutom har filmatiseringen en rätt imponerande rollista. Och filmerna lär bli väldigt omskrivna. Så folk går nog till biograferna trots att de redan vet hur det slutar.

Några som igår var på galapremiär för filmen är Blondinbella och Storstadspojken. Båda två kallar den för den bästa svenska filmen. Och ändå hade iallafall Storstadspojken läst första boken. En annan bloggare som var på gårdagens premiär är Katrin. Även hon hyllar filmen och kallar den "fantastisk". Att även Alex och Calle Schulman var på premiären framgår av Alex blogg - vad de tyckte om filmen har däremot ännu inte gått att läsa i deras bloggar.

Vi ser fram emot att se den.

Kommentarer
Postat av: Emma Damm

Kika gärna in på min konstnärsblogg. Jag postar bland annat olika kändisporträtt och säljer även egendesignade linnen :-)



2009-02-17 @ 10:57:26
URL: http://emmadamm.blogg.se/
Postat av: Janina - Modellen som skiter i alla måsten

Jag har inte sett den där ännu men som det verkar när man läser folks bloggar så ska man kanske se den ändå :)

2009-02-17 @ 11:23:52
URL: http://janinanaslund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0