Mogi biter tillbaka

En av de som var på Spotlifes fest igår är Mogi. På festen fanns som bekant även ett flertal andra större bloggare. Vissa av dem har tidigare skrivit på ett mindre smickrande sätt om Mogi.

Och nu biter Mogi tillbaka - rejält. Mer än vi trodde om henne.

Tyskungen recensserade ju Mogis blogg för ett tag sedan och omnämnde henne bland annat som "en gammal ondskefull dam i  80-års åldern". 

Och idag sågar Mogi en festdeltagare (X) som med all säkerhet är just Tyskungen.  Hon kallar honom både pygmeunge och golvmops. I samma anda som hans recension av henne var. Till och med Tyskungen själv borde bli imponerad - och kanske överväga att ta in Mogi som gästrecensent i sin egen blogg? Det råder för övrigt delade meningar om hur deras möte på festen gick till - Tyskungen skriver att han sökte flyktvägar då han såg Mogi (som "såg ut som en liten tant iklädd en fållad gardin"). Mogi skriver att han alldeles frivillgt kom fram till henne - och desperat försökte kolla med henne att allt var lugnt efter hans recension.

Det är finns ännu en bloggare som får sig en känga av Mogi efter festen. "Den andra bloggaren, Y, tyckte hon var kanon lustig när hon vinglade sig fram och skulle hälsa på mig, kännde knappt igen henne heller då även hon var nere och bekantade sig med de övriga golvmoppsarna på golvet, hon kläckte "sköna" lines som "Vi keeäänneer jeuuuuh vearandraaa, ielller hiiiuuur?" *HICK*, detta var klockan 19.30, jag tittade på henne med stora ögon och undrade om jag skulle skratta eller gråta." Det känns av någon anledning som att det är Towa hon menar.


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Hela grejen är ju bara löjlig. Falska bloggare som gömmer sig bakom datorn och i verkligheten är dom något helt annat är bara så fruktansvärt töntigt.



Håller föressten med Mogi i detta..

2009-02-01 @ 22:42:01
URL: http://shopaholicbloggen.se
Postat av: Anonym

Hahah Mogi har mer humor än man kan tro =)

2009-02-01 @ 22:50:28
Postat av: Annapanna

Vad va det för fel på det då?? Det va väl bra att hon biter ifrån juh!

2009-02-01 @ 23:28:21
Postat av: Bloggtipsarna

Annapanna - Nu förstår vi inte? Vi har väl inte skrivit att det var fel?



/Bloggtipsarna

2009-02-01 @ 23:31:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0