Stina-Lee förändrar världen

I höstas gick Blondinbella ut med att hennes blogg skulle förändras och få ett ett djupare innehåll. Nu är det nästa storbloggares tur att ta samma steg. Stina-Lee skriver i sin blogg om att hon vill passa på att utnyttjad den tid hon har som bloggare med över 20 000 läsare per dag till att skriva även om annat än nya jeans och ögonskuggor. I framtiden kommer hon att skriva om saker som missbruk, rasism, mobbing och självmordstankar. Om positiva saker som inspirerar - personer som tagit sig upp ur depressioner, ungdomar som stått emot sina mobbare och liknande.

Ett bra initiativ. De (ganska få) gånger som Stina-Lee tidigare har skrivit om riktigt djupa saker har hon visat sig vara bra på det.

Det finns dessutom två saker i Stina-Lees inlägg som vi tycker är särskilt kloka - dels att hon skriver att hon varken är "gud eller någon utbildad professor" och därför kommer att vara försiktig med vad hon skriver och dels att hon har tänkt sig att blanda dessa djupare inlägg med "lättsamma ytligheter". Det är nog ett smart drag - om hon plötsligt bara skulle skriva om tunga frågor i bloggen är nog risken att de hon vill nå försvinner därifrån - de valde ju en gång i tiden att läsa just Stina-Lees blogg för att den var på det sätt som den hittills varit.

Kommentarer
Postat av: ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Jo, det är nog fler än Stina-Lee som skulle behöva tänka till innan dom tryckte på "publicera"-knappen

2009-02-13 @ 09:17:03
URL: http://bambi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0