En miljon besökare

Vi har senaste dagarna skrivit endel inlägg här i bloggen om hur man får fler läsare till sin blogg. De inläggen skulle nog Blondinbella lugnt kunna hoppa över. Hon ligger nu på över 650 000 sidvisningar per vecka. Det är helt sjukt mycket! Hur har det gått till? Hennes procentuella ökning är ju enormt stor under det senaste året.

Blondinbellas mål för 2009 är att komma upp till en miljon läsare. Med tanke på att hon numera har eget TV-program, deltar i "Let´s dance" och säkert hinner med något fler projekt också innan året är slut så känns det faktiskt som att hon kanske kan lyckas med det. Även fast många, bara för ett år sedan, nog ansåg det vara en omöjlighet för en blogg att bli så stor.


Kommentarer
Postat av: Catta

Skrev inte Tyskungen något inlägg om att han fått erbjudande av 2-3 av de största bloggarna att vara med i deras "pakt" där man drog läsare till varandra, och man hade något program som valsade runt och gjorde automatiska klick eller nåt?



Nu vet man ju aldrig med den där om han skojar, men det lät då himla seriöst det han skrev och det skulle inte heller förvåna mig

2009-01-09 @ 02:19:39
URL: http://cattasbubbla.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0