Karolina Lassbo planerar bröllop

Karolina Lassbo planerar sitt bröllop för fullt, trots att hon inte hittat någon man hon vill gifta sig med än. (Det är ju dock bara en detalj.)

Tänk att det är så fascinerande det där med bröllop, vilken tjej eller kvinna har inte fantiserat om det? Själva har vårt bröllopsintresse pendlat mellan maniskt besatt och milt ointresserad genom åren, och planerna har också förändrats och haft flera olika scenarion.

Men hur är det egentligen för killar? Finns det män som bröllopsfrossar och fantiserar eller till och med blir manliga bridezillas? Har ni stött på någon?


Kommentarer
Postat av: ^^mandelblomma^^

Haha det skulle vara någon gay-kille iså fall.. :)

2009-01-16 @ 18:28:59
Postat av: Bebbe

Varför måste det vara en gaykille? Kan det inte bra vara så att killar längtar lika mycket efter att gifta sig som tjejer gör? Denna homosexualitet har verkligen gått över huvudet på folk..

2009-01-16 @ 19:38:42
URL: http://bebbe87.blogg.se/
Postat av: Nilla

Det är prinsessgrejen som gör det, alla tjejer nästan drömmer om att få bli en prinsessa. Killarna har nog inte samma såna drömmar.

2009-01-16 @ 21:57:47
Postat av: Nattis

detta är ju anledningen till att det är så många skilsmässor, folk är ju i första hand intresserade av ett bröllop, killen är ju skit samma! Bara man får gifta sig!

2009-01-18 @ 01:23:16
URL: http://www.metrobloggen.se/Natthemligheter

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0