Katrin har klivit ur sandlådan

Katrin har äntligen lämnat sandlådan och skrivit ett inlägg i "viktdebatten" som inte innehåller barnsligheter som att kalla andra för "skitunge" eller andra "dagisnivåargument". Och när hon skippar barnsligheterna blev det i det stora hela riktigt bra. Så bra att Katrin knappar in ganska rejält på Blondinbellas 18-0 tycker vi.

Läs Katrins debattartikel här.


Kommentarer
Postat av: Alice

Näej. Tycker hon skrev en hel del viktiga saker, men när det är en debattartikel som är så mycket mer seriös och borde tas på så mycket större allvar en ett blogginlägg så kan man inte dra in personliga konflikter. Det här personangreppet mot Bella är ju definitivt det värsat hittills, även om det hon säger HAR en poäng. Hon kanske har rätt i det. Men å andra sidan, alla människor är ju lite paradoxala på ett eller annat sätt? Jag tror att de allra flesta människorna lever i någon slags dubbelmoral, även om det gäller olikga saker. Blondinbella är bara 18 år och även om hon är en väldigt mogen sådan är det inte alls konstigt om hon också är osäker på saker och ändrar uppfattning om saker och ting, utan att ens märka det själv. Hon har en attityd och ett sätt som vid vissa tillfällen kan bli riktigt larvigt (som kommentaren om tjockisar på bussar). Det är ju förjävligt att det skrivs sånt av en så stor bloggare, men å andra sidan, hon FÅR skriva precis vad hon vill. .... Ojoj, jag är inte alls klar, känner att jag kunde skriva mycket längre om det här. Kanske borde starta en egen blogg istället.



Poängen är att Katrin säger en hel del viktiga grejer, men jag tycker INTE den duger som debattartikel. Nej!

2009-01-23 @ 12:54:51
Postat av: Cec

Joina facebook-gruppen "Stoppa Dennis M."! Den är till för alla som vill ta avstånd från bloggen www.dennism.se och det ideal som leder till ätstörningar hos ungdomar.

2009-01-23 @ 15:02:25
URL: http://dennissuger.blogg.se/
Postat av: flyga

Nu maste ni skriva om alex schulman och blondinbella, enligt alex's syn pa saken!

2009-01-23 @ 15:37:56
URL: http://london-flyga.blogspot.com
Postat av: flyga

tips, brollop! alex schulman och blondinbella :)

2009-01-23 @ 15:39:10
URL: http://london-flyga.blogspot.com
Postat av: flyga

det verkar vara lite strul med publicering av kommentarer...

2009-01-23 @ 15:39:57
Postat av: Anonym

det verkar vara lite strul med publicering av kommentarer...

2009-01-23 @ 15:40:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0