Linda Rosing 35 år

Förra veckan fyllde Linda Rosing 35 år och idag är det dags för festligheter med anledning av detta. Linda verkar verkligen se fram emot festen så vi hoppas den blir lyckad. Klart är iallafall att festdeltagarna kommer att bjudas på en tårta av det lite ovanligare slaget - den är formad som två bröst. Linda tycker att just bröst är ett passande val, "det var ju ändå med hjälp av dom som min karriär en gång startade."  (Hon som annars brukar beskyllas för att ha brist på självinsikt)

Festen är på White Room dit Linda själv redan har anlänt i en vit limo. För säkerhets skull fanns texten "Linda Rosing 35 år" över hela bilens sidor. Ifall någon nu inte skulle känna igen henne kanske? Bilder finns i Alex blogg.

Om någon väldigt gärna vill uppvakta Linda - men inte blivit bjuden - så går det bra efter kl 01, då släpps även icke-bjudna in. Risken är ju dock att den omtalade brösttårtan är uppäten vid det laget...

Kommentarer
Postat av: Janina - Modellen som skiter i alla måsten

Hej! Jag läste precis ett väldigt inspirerande inlägg på en blogg som jag tänkte tipsa er om :) Jag vet inte om ni gillar det lika mkt som mig, men jag skriver det ändå utifall att ni gillar det också :) Jag tror många kan känna att "kan hon kan jag".



http://tinasjostedt.blogg.se/2009/january/kronikaklart-jag-kan.html



2009-01-28 @ 23:08:46
URL: http://janinanaslund.blogg.se/
Postat av: Alexandra

cool blogg=)

2009-01-29 @ 02:46:55
URL: http://blogg.norrlandsflickan.se
Postat av: Nonsensakuten

Aj, då. Jag och Linda Rosing är lika gamla. Jag skäms.

2009-01-29 @ 18:57:17
URL: http://nonsensakuten.blogg.se/
Postat av: ^^mandelblomma^^

SÅ himla dåligt, hon har inte bloggat något sen igår!!

2009-01-29 @ 21:02:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0