På semester i Thailand

Thailand har ju blivit något av svenskarnas "nya Mallorca". Det känns som att alla - både kändisar och icke-kändisar - nyligen har varit där eller också är på väg dit.

En som är där just nu är Camilla som har bloggen "Vardagen med Camilla". Hon befinner sig i Karon med sin man och sina två döttrar på 4 år och 6 år.

Vi gissar att det finns en och annan som just nu väntar på att resa iväg. För er kanske Camillas reseuppdaterigar kan vara härlig inspiration (även om det av naturliga skäl säkerligen är de anhöriga hemma i Sverige som har allra störst glädje av dem - iallafall av familjefotografierna) - och källa till längtan. Det ser väldigt härligt ut på de fotografier som Camilla lagt upp i bloggen, man blir sugen på att åka bort från kylan. Hon skriver en del om de restauranger och butiker som familjen besöker - chans till lite "förhandstips" alltså för er som ska åka till Karon. Restaurangen "Red Onion" verkar till exempel vara ett hett tips. :)

Till vardags, när Camilla inte är i Thailand, är bloggen en trevlig "vardagsblogg" - innehållande allt från familjeliv och pyssel till hälso- och träningstips samt recept. En relativt flitigt uppdaterad kategori är den med shoppingtips till barn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0