Storstadspojkens vantproblem

Storstadspojken frågar om vi missat hans glasögonband. (Nej just det, ingen har väl undgått hans senaste fashion statement senilsnöret).

Han köpte dem efter att ha slarvat bort sina handskar, och ville inte riskera att även slarva bort sina glasögon. Det var ju bra tänkt, att förebygga olyckan så att säga. Men det löser ju inte problemet med handskarna. Han hittade handskarna den här gången, men nästa gång kanske han inte har lika tur. Lyckligtvis finns det en lösning. Vanthållare.

Denna käcka produkt finns hos Pippilotta i flera färger och matchar lätt outfitten för dagen. Det finns även en variant från Lundmyr med trycket "Älskling". Tips till Blondinbella som alla hjärtans dag present kanske? Klassiska vanthållare som håller vantar på plats ger lilla älsklingen varma sköna händer i alla väder.

Kommentarer
Postat av: Ellen

Hejsan, vilken rolig blogg du har :) Jag har precis gjort en blogg, tänkte fråga om du ville komma och läsa :)?

vill gärna att du tycker till! mitt senatse inlägg handlar om second hand, kolla och tyck till!

Bloggen ; www.hildingellen.blogg.se



2009-01-27 @ 22:31:30
URL: http://hildingellen.blogg.se/
Postat av: Ida UNG MAMMA

VILKA FINA! JAG SOM TIPSADE HONOM OM VANTHÅLLARE SOM HAR ETT LÅNGT SNÖRA MELLAN VANTARNA -SOM MAN LÅTER LÖPA GENOM JACKÄRMEN...! DETTA ÄR JU NÄSTAN SMARTARE, DOCK FINARE IAF!



www.gotteochvi.com

2009-01-27 @ 22:33:00
URL: http://www.gotteochvi.com
Postat av: CeciliaLinnéa

Hahahaha, det är ju helt sjukt bra förslag till Nils. Han borde ha humor nog att faktiskt köpa ett par och visa upp i bloggen. hoppas

2009-01-28 @ 03:18:18
URL: http://cecilialinnea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0