Vikten - ett ämne av vikt?

Det här med vikt har varit ett hett ämne i bloggvärlden den senaste tiden. Det har varit en svältdebatt kring DennisM och det har varit viktbråk mellan Blondinbella och Katrin Zytomierska/Carolina Gynning. Bland annat.

Och viktskriverierna fortsätter.

Nu överväger DennisM en ny diet som går ut på att bara äta frukt i en månad. Det låter ju väldigt sunt. Eller inte. (Men kanske hälsosammare än att de flesta dagarna helt låta bli att äta?) Konstigt nog hyllas han i sina kommentarer. Den ena efter den andra tjejen utropar saker som "Jättebra tips Dennis!! Jag älskar dina tips!! SKa börja me den här imorgon. Kram". Om det är en eller flera personer som står bakom hyllningarna är ju däremot svårt att veta - klart står iallafall att ingen av hyllarna verkar ha en egen blogg.

Johanna Trenk är inne på lite mindre kontroversiella sätt att hålla sig smal på. Hon tipsar i sin blogg om olika sätt att förändra sin livsstil och på så sätt gå ner i vikt och hålla vikten. Det mesta verkar ganska sunt - typ att man ska röra på sig (exv ta trapporna istället för hissen), att man ska undvika lightprodukter - och främst: att man faktiskt ska äta. ;)

Towa Lindberg reflekterar kring det faktumet att "alla" vill vara smala och konstaterar att "Det får inte gå till överdrift men det är precis vad det gör, världen är sjuk - är jag också sjuk?".

Vi gissar att det som får mest utrymme och kommer att märkas mest av dessa tre inlägg är DennisM. Värst "vinner". Tyvärr.

Kommentarer
Postat av: Anonym

DennisM borde få bloggen nedstängd!!

2009-01-25 @ 17:43:59
Postat av: Janina - Modellen som skiter i alla måsten

Den där dennis verkar helt slut i huvudet :S Han borde läsa mitt inlägg som jag gjorde för ett tag sen i bloggen så han fattar hur det egentligen är att vara så här smal :S Det är ingen dans på rosor direkt! Herre gud, folk vill verkigen uppnå de dummaste saker på de mest puckade vis :S



http://janinanaslund.blogg.se/2009/january/size-0-wannabes-kolla-hit.html#comment

2009-01-26 @ 00:24:29
URL: http://janinanaslund.blogg.se/
Postat av: Bloggtipsarna

Janina - Ja det verkar ju finnas en del nackdelar med att vara smal också.



/Bloggtipsarna

2009-01-26 @ 13:17:01
URL: http://bloggtipsarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0