Gynning polisanmäld

Carolina Gynning har polisanmälts av den kvinna som hängdes ut med personuppgifter och kallades psykopat på bloggen. Kvinnan kommer även att polisanmäla Carl M Sundevall, ansvarig utgivare för Stureplan.se. Han har i sin tur uppmuntrat Carolina att göra en anmälan gällande trakasserier.

Radio och TV-verket planerar att granska sajten närmare, då det inte finns någon som granskar de kommentarer som kommer in innan de publiceras, något som krävs då man har ett utgivarbevis. Det är nog en hel del sajter med utgivningsbevis som inte granskar kommentarerna i förhand, så det finns en hel del att granska för Radio och TV-verket om de vill.

Det är bra med granskning, men samtidigt vill vi inte ha en alltför hård granskning så att inget kritiskt eller negativt alls släpps igenom, det är tråkigt med en blogg som endast innehåller positiva tillrop där allt ifrågasättande censureras. Åsikter och kritik måste få framföras, men på en sansad nivå.

Catta skriver ett bra inlägg om Gynning-trakasserierna på sin blogg: "Det är en sak att diskutera, att inte ha samma åsikt, att ha budskap, och en annan att trakassera, hota och nedvärdera."

 

Kommentarer
Postat av: Trisia&Jussi

Godmorgon!:)



Ps. jag kanske ska börja med att videoblogga! Eller vad tycker du? ...låter det som en bra ide? :)

2009-07-10 @ 13:29:44
URL: http://jussiochtrisia.blogg.se/
Postat av: Fia

Helt sjukt, Carolina gjorde helt rätt tycker jag.

2009-07-10 @ 17:37:58
Postat av: OLESSIA

2009-07-10 @ 18:13:17
URL: http://olessiavontaylor.blogg.se/
Postat av: Nattis

Klart det måste finnas någon som granskar så inte olagligheter släppt ut men det innebär väl inte att allt måste vara glada tillrop?

Nej gärna kritik och motstridigheter så länge man inte är anonym och håller sig inom lagens ramar.

2009-07-11 @ 01:34:01
URL: http://www.metrobloggen.se/natthemligheter

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0