Natacha och kejsarsnitt

Natacha tar upp frågan om planerat kejsarsnitt, när man själv gör det valet, om det är rätt eller fel. Det är förstås ett hett ämne som många har en åsikt om. Natacha själv säger:

"Själv tycker jag det är ett självklart val om man vill, varför ligga och föda i över 20 timmar när man kan göra det smidigare."

Om Natacha är ute efter något smidigt så föreslår vi att hon avstår från barn helt och hållet... :)

Kommentarer
Postat av: diana

DUH!

2009-07-16 @ 19:14:03
URL: http://www.metrobloggen.se/diana
Postat av: towe

Om en graviditet och förlossning ändå vore så enkel så man bara fick välja ;)Tror att jag talar för många av mina väninnor då jag skriver att huvudsaken att barnet mår bra spelar vägen ut ingen som helst jävla roll. Men jag tycker alltid att man ska sikta på att föda den väg som är bäst för barnet. Ofta är det den vaginala.Lustigt, eller kanske obehagligt, tycker jag ändå det är hur många kvinnor som är mer rädd för sin egna smärta än att något ska ske med barnet. Va?

2009-07-16 @ 19:54:50
URL: http://cpmamman.blogspot.com
Postat av: Janina - Modellen som skiter i alla måsten

Hon tycks ha missat riskerna med kejsarsnitt helt med andra ord =/ Men men, hon lär ju komma underfund med det framöver också..

2009-07-16 @ 20:54:34
URL: http://janinanaslund.blogg.se/
Postat av: Nattis

Det är inget vidare för barnet som behöver tid frö att förbereda sig för livet utanför livmodern, den tiden får de genom att det tar lite tid att födas.. för en planerad kejsarsnittsunge blir det CHOCK att föda, inte alls bra!

Varför? Jag menar.. äh varför plenare kejsarsnitt? Bara dumt!

2009-07-17 @ 03:34:47
URL: http://www.metrobloggen.se/Natthemligheter
Postat av: Miss Attitude

hahahaha exakt håller nog med er.... om man har en sån åsikt som hon säger så ska man nog avstå helt och hållet, för då verkan man inte mogen nog för barn..

2009-07-17 @ 11:21:12
URL: http://missattitude.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0