Reko kille - eller vanlig pappa?

Katrin blir imponerad av Peter Settman som är vaken före klockan åtta en söndagsmorgon och går ut och promenerar med sitt barn. Hon tycker att han är en superhyvens kille, och så reko så att det nästan inte går att förstå.

"Vad är det för man som köper en lägenhet för massa miljoner men inte har en barnflicka som spatserar med hans barn innan åtta på en söndagsmorgon? Ja...Där mina vänner har ni en reko kille. "

Nog för att Peter Settman ser ut som en reko kille, och säkert är han det också, men särskilt anmärkningsvärt eller häpnadsväckande är det väl ändå inte att man umgås med sitt barn på en söndagsmorgon? Oavsett om man är mamma eller pappa så är det en högst normal sysselsättning, speciellt en varm och skön julimorgon. Och även om man har många miljoner på banken så vill man kanske inte ha en barnflicka, man kanske vill ta hand om och umgås med sitt barn själva?

Fast Peter Settman är förstås en bra man att skriva snälla saker om, Katrin kanske är ute efter ett nytt programledarjobb?

Kommentarer
Postat av: E

Jag tycker Katrin har en poäng faktiskt, det är väl trevligt och synnerligen sympatiskt att umgås med sina barn oavsett vilket epitet, yrke och ekonomisk situation. Tror enbart det är en reflektion från Katrins sida och inte ett horande för ett nytt arbete.

2009-07-12 @ 17:23:49
Postat av: ★ Cat Powers

Hej!

Jadu, det är nog inte många som orkar gå upp klockan åtta på morgonen för gå ut! Men ah det är fint att han tar sig tid med sina barn =) Men vem vet, HAN kanske väckte dem och tvingade ut dem på promenad? ;)



kram

2009-07-13 @ 01:41:37
URL: http://catpowers.blogg.se/
Postat av: Nattis

2009-07-13 @ 03:05:41
URL: http://www
Postat av: Nattis

Vem är denna Katrin som inet verkar ha koll på ett helt vanligt liv? är det Z?

2009-07-13 @ 03:06:24
URL: http://www.metrobloggen.se/natthemligheter

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0