Sugen på giftermål med en akademiker?

Akademiker söker fru är en blogg som handlar om just det - en akademiker som söker en fru. Istället för att "bara" använda bloggen som kontaktannons så går akademikern ett steg längre. Han söker en lämplig kvinna för giftermål. Datum, brudklänning, kyrka, festlokal och lite annat är redan fixat. Han tror inte på dejting och tjoller, som han själv säger, utan tror på att våga och att det ska kännas rätt och fixar man det så binder man sig, delar liv och efternamn.

Han verkar minst sagt vara en driftig man, som redan fixat klänning, bokat datum, och hela köret. Säkerligen är det många kvinnor där ute som själv vill ha något att säga till om i de frågorna, och hans arrangemang är inte skrivna i sten säger han. Men han tror att det uppskattas att man som man har lite "go" i den frågan.

Så vem söker han då? En seriös kvinna som är redo. Läs mer här.

Kommentarer
Postat av: Hoppfull Romantiker

Underbart kul att ni hittade bloggen och tack för att ni rekommenderar mig. Absolut inget är skrivet i sten men jag tror nånstans (efter att ha följt bröllopsplaneringar på nära håll) att initiativ uppskattas samt att få brudar säger nej till en Hollywood dreams-klänning. Ta hand om er! ^^



// HR

2009-07-10 @ 12:10:43
URL: http://metrobloggen.se/akademikersokerfru
Postat av: Janina - Modellen som skiter i alla måsten

haha var hittar ni alla bloggar egentligen? :P kul kille som verkligen går in för sin "uppgift"

2009-07-10 @ 14:28:52
URL: http://janinanaslund.blogg.se/
Postat av: Nattis

Lite gulligt är det allt :) och annorlunda!

2009-07-11 @ 01:23:16
URL: http://www.metrobloggen.se/natthemligheter

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0