Målgång i Haparanda

Nu har Aschberg och Fylking nått Haparanda och slutet på sin promenad genom Sverige. Äntligen har de rakat bort sina skägg också. Deras fruar är säkert glada.

Kommentarer
Postat av: B-O Gavne, Västerås

-DE DÄR FÖRSTÅR JAG INTE! Att de skulle vara -som bloggaren skriver- "äntligen" att få raka av sig skägget. Som det är ju jedrans bekvämt att INTE göra det; bara en gång i månaden.

Och inte förstår jag heller ..eller nog förstår! Varför Aftonbladet NEKADE mig att få kommentera Robert Aschbergs bloggande. Med ett påpekande om att inte glömma att skilja på förhållandena Haparanda "stad" och Haparanda "kommun". Som den namnkunnige i Haparanda Sven-Erik Bucht har svårt med. Haparanda kommun som det lokala politiska samhället av invånarna i detta kommunområdet. Som vi svenska folk har kommit överens om, stadgat i lag. Och Haparanda stad som staden med sina gator, höga hus och dålig luft.

.

-Aftonbladet vill tydligen att vissa kommuner, inte minst Stockholms kommun, skall benämnas Stockholms stad. Att hävda att dessa vissa kommunerna är nått finare än andra, landsbygdskommunerna. Att de stadsboende stockholmarna är nått finare än landsbygdboende, bön´erna. Ni vet som Adolf Hitler skilde på arier och andra. Detta som sedan blev gaskamrarna. …ruskigt! Aftonbladet.

2009-06-07 @ 00:37:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0