Alex har ännu inte blivit pappa

Under några timmar i natt trodde många (inklusive någon på Aftonbladets webbredaktion) att Alex Schulman blivit pappa efter ett akut kejsarsnitt. Så är inte fallet. Det hela var ett skämt från Alex sida.

Men under den stund som Alex inlägg ännu inte hade dementerats av honom själv hann bloggvärlden producera både ett och annat inlägg där den glada nyheten basunerades ut. Även media hakade på och Aftonbladet lade upp en artkel på nätet. Självklart är den numera nedplockad men finns att läsa här.

Även bland blogginläggen lär det komma nedplockningar, tillägg och liknande under dagen. Och en och annan tycker nog, så här i efterhand, att det kanske var lite förhastat att gå på Alex "skämt". Redan efter en snabb blick på bebisen i Alex famn kan man ju konstatera att den inte precis ser ut som en alldeles nyfödd, dessutom kraftigt (för nog är det väl mer än fem veckor kvar?) prematur bebis? Åtminstone Aftonbladet borde kanske ha tänkt till en sekund eller två innan de publicerade.

Nu handlade det om en bebis - vad dras vi med i och tror på nästa gång? Och av vem?

Kommentarer
Postat av: Janina - Modellen som skiter i alla måsten

haha folk är inte så smarta som dom tror ibland! dom sagt, det där barnet skulle ha varit jätte litet om det föddes nu - inte se ut sådär!

2009-03-23 @ 13:00:44
URL: http://janinanaslund.blogg.se/
Postat av: anna ph

Först tyckte jag det var världens töntigaste skämt, man skojiar väll inte om sitt eget barns födelse och kejsarnitt och så. Men sen när alla gick på det så tycktejag det var en rolig blåsning.

2009-03-23 @ 13:50:11
Postat av: Erika

Dåligt att skämta om en sån sak..

2009-03-23 @ 15:27:39
URL: http://ikaaan.blogg.se/
Postat av: towe

Låg humor som vanligt. Vänta med att se hur "kul" det är om det sker på riktigt...



/från en vars akutsnitt inte var som schlager direkt.

2009-03-23 @ 16:03:03
URL: http://cpmamman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0