Blondinbella shoppar märkeskläder

Blondinbella har numera en "personlig stylist" - Angelica, med bloggen "Angelicas Closet" (som för övrigt lär ha fått ett lyft i statistiken senaste dygnen). Idag ska de mötas upp för att "tokshoppa" , Blondinbella vill nämligen ha en helt ny garderob.

Blondinbella var inledningsvis lite tveksam till hur mycket pengar hon kan lägga på denna shopping - men som tur är studerar ju hennes assistent till civilekonom och kunde hjälpa Blondinbella i denna trista övervägning. På en ekonoms vis förklarade hon för sin arbetsgivare att "Bella du flyttar bara på dina tillgångar". Så nu kan Blondinbella shoppa loss utan funderingar på sådana tråkigheter som ekonomi.

Hoppas bara assistenten kom ihåg att även förklara en detalj som kan vara värd att tänka på när man flyttar/omplacerar tillgångar, nämligen hur säkra de nya investeringarna är. Typ:
Plagg från exv. KappAhls eller HM´s vanliga kollektioner - inte så säker investering, värdeminskningen blir sannolikt stor - redan på kort sikt.
Tidlös väska av känd designer - kan antas behålla sitt värde under lång tid även om vissa förändringa (både uppåt och nedåt) i och för sig kan förekomma.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tips, för att få fler besökare - vänligen klicka på länken och följ anvisningar:

http://www.viraltrafik.se/?Offer

Smidigt on enkelt, jag garanterar! Hjälper du mig så hjälper någon annan dig... Lycka till och tack!



Hjärtligt välkommen till min blogg, läs om min kamp tillbaka till ett normalt liv efter att blivit offer för en våldtäksman.

http://www.metrobloggen.se/offer

2009-03-13 @ 13:09:55
URL: http://www.metrobloggen.se/offer
Postat av: ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Även Odd Mollys kläder har sjukt bra andrahandsvärde!

2009-03-13 @ 13:28:10
URL: http://bambi.blogg.se/
Postat av: Bloggtipsarna

Ja det stämmer. Det märket hör ju också till dem som Blondinbella bör satsa på om hon vill behålla värdet på sina tillgångar. :)



/Bloggtipsarna

2009-03-13 @ 13:35:09
URL: http://bloggtipsarna.blogg.se/
Postat av: mikaela

bra skrivet men blondinbella har ju aldrig varit känd för att göra speciellt bra uttalande hon är nog den dummaste blondinen i sverige so whats the news?

2009-03-13 @ 14:06:47
URL: http://experienceno1.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0