Bostadsrätten som gick upp i rök

Under tiden som Blondinbella roar sig i Åre med sin pojkvän, pappa och bror granskas hennes ekonomi på hemmaplan. Det är Realtid som skriver om, det tidigare omskrivna, bostadsrättsköpet som Blondinbella skulle genomföra för sin aktieutdelning från bolaget Blondinbella AB. Som Realtid antyder är det nog många som fått uppfattningen att den lägenhet som Blondinbella och Storstadspojken nyligen flyttade till är denna bostadsrätten. Men så är inte fallet - paret bor i själva verket i en andrahandshyresrätt. En uppgift som inte precis har skrikits ut i Blondinbellas blogg.

Och inte lär det bli någon bostadsrätt när första aktieutdelningen kommer heller. Vinsten i bolaget väntas uppgå till ca 100 000 kr så om Blondinbella inte har tänkt flytta en bra bit från Stockholm är det nog kört att få pengarna att räcka till något alls.

Realtid skriver även om de löner som bloggare erhåller från Spotlife. De har varit i kontakt med en f.d. Spotlifebloggare som berättat om hur stora intäkter han tror att Blondinbella har från Spotlife. "Bloggaren tror att Löwengrips intäkter, beräknat på hur mycket han själv tjänar och med ungefär samma intäkt per läsare (själv hade hans blogg avsevärt färre läsare än Blondinbella.se) ungefär går att jämföra med "en genomsnittlig McDonald's-lön"."

Så nu vet ni - Blondinbella lever på en Mc Donaldslön, gratis mingelbufféer, kläder hon lyckas tigga till sig, ca 100 000 kr i aktieutdelning och på Storstadspojkens studielån. För det kan ju inte alls vara så att hon har ett bättre avtal med Spotlife än denne f.d. Spotlifebloggare hade...


Kommentarer
Postat av: Anonym

VILKET SKÄMT BLONDINBELLA ÄR! FATTA ATT HON ÄR SLUT!

2009-03-19 @ 19:34:56
Postat av: Valpen

Åh, ni har ju missat det allra senaste.. Blondinbella har brutit en nagel..

2009-03-19 @ 19:37:53
URL: http://www.valpen.tk
Postat av: Erika

Jag tror nog hon tjänar rätt bra...

2009-03-19 @ 19:58:23
URL: http://ikaaan.blogg.se/
Postat av: lissan

Jag tål knappt höra namnet på den där lilla Blondinhydran. Kan hon inte lägga ner snart? Hon är bara för mycket

2009-03-20 @ 02:24:12
Postat av: Alexandra

trodde alla visste att hon hyrde en bostad i andra hand? det fick man reda på på spotlife festen men tydligen har ingen varit ond nog att skriva om det

2009-03-22 @ 15:30:36
URL: http://shopaholicbloggen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0