En kunglig blogg

Jenny Alexandersson har jobbat som hovreporter på Svensk Damtidning i många år, och följt kungafamiljen på nära håll. Hennes blogg heter Jennys kungliga blogg, och där kan alla rojalister få sitt lystmäte tillgodosett. Här finns senaste nytt inte bara från svenska kungafamiljen, utan även från kungahusen runt om i Europa.

Kommentarer
Postat av: Nattis

Bara för att hon skriver om monarkin innebär väl inte det att hennes blogg är kunglig, eller?

2009-03-29 @ 12:23:37
URL: http://www.metrobloggen.se/Magen
Postat av: Antonia

Så här står skrivet på eran intro" Vi tipsar om inläggen som betyder något och inläggen som världen kunde klarat sig lika bra utan. Länkar till köpen du inte vill missa, de bästa inredningstipsen och recepten. Och mycket mer. Allt samlat på en sida."



Jag har bläddrat igenom bloggen nu, och kan bara konstatera att det är de kända som betyder nåt. De får hänvisningar för det är ju inte tillräckligt många som läser deras smörja redan, den bloggen är fullspäckade med de egna självporträtten.. Det är ju viktigt.

Och att det finns verkligen bloggare som är begåvade och riktigt läsvärda har tydligen mindre intresse i den alltför kändisfixerade samhället.



Ja, blodinbella, kenza, kissie, gynning, lida rosing, hanna graf, de kungliga och m.m. behöver verkligen, verkligen mer reklam och push. Annars vem skulle läsa deras så innehållsfyllda samhällstagande sidor. Visst det behövs glamour,Men läsarna hittar dit utan en blogg som bara har som uppgift att länka till de.



(min kan ni säkerligen klara er utan)Men jag kan några som är faktiskt värt att läsa. Men de är skrivna av vanliga människor.

2009-03-29 @ 13:54:50
URL: http:// divage.wordpress.com
Postat av: Bloggtipsarna

Antonia - Vi tipsar om alla typer av bloggar och är lite förvånade över att du helt verkar ha missat våra inlägg om småbloggar.



Visst, inläggen om de större är fler. En stor/känd blogg har ett visst läsvärde även de gånger inläggen inte är så "viktiga". Det har tyvärr inte en mindre. Om vi börjar tipsa om att "Anna" i Karlstad har varit på skidsemester så är knappast någon intresserad av att läsa. Däremot finns det de som vill läsa om mer "kända" bloggares skidsemestrar.



Vi försöker dock dagligen att hitta okända bloggar att tipsa om. Dels bloggar som vi kan tipsa om för att bloggen som sådan är läsvärd och dels enskilda inlägg som på ett eller annat sätt är läsvärda för fler än bloggarens egna vänner. Det är däremot inte alltid så lätt att hitta dessa guldkorn i den stora bloggdjungeln. Därför är vi alltid tacksamma för tips från er läsare.



/Bloggtipsarna

2009-03-29 @ 14:58:25
URL: http://bloggtipsarna.blogg.se/
Postat av: Färjan-Ruth

Tips inför Färjan säsong2 starten på Kanal5 imorn. Se senaste Färjan-nytt på min blogg! Imorn startar Färjan säsong2 missa ej det på Kanal5. Kl.20.00. Sverige bänka er!!! Färjan-Ruth, hemkommen från Färjan-tv-inspelningar!

2009-03-29 @ 16:38:34
URL: http://boatpastor.wordpress.com
Postat av: Valpen

En bojkott av allt vad kungahuset heter hade ju varit på sin plats.. De kan privatiseras och sälja sina tjänster för invigningar och skit, så kan de finanseria sina egna bröllop och sportbilar..

2009-03-29 @ 22:31:11
URL: http://www.valpen.tk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0