Fadde + Linda

Inte länge sedan skrev Fadde inlägg i sin blogg om vinterkräksjukan - med tydliga Linda Rosinganspelningar. De är numera borttagna. Han länkade till "hatlistor" där Linda var en av dem som var med i toppstriden. Även det inlägget är numera borta.

För nu är det andra tongångar när Fadde skriver "Sanningen om mig och Linda". Av den osämja som tidigare har kunnat "anas" finns ingenting kvar. Istället hyllar Fadde Linda och visar upp en sida hos sig som är väldigt mån om henne.

Vad är det som händer? Är en återförening månne på gång? Eller drömmer Fadde om en återförening och på detta sätt försöker uppnå det? Eller har de helt enkelt bara försonats och gått vidare?

I Faddes blogg har det senaste tiden funnits vissa antydningar bland kommentarerna som tyder på att det är något på gång mellan det forna kärleksparet. Läsare som säger sig ha sett dem tillsammans och drar slutsatser. Men Linda själv har iallafall inte skrivit något om någon ny romans med Fadde. Men det betyder ju inte så mycket - så länge hennes TV-program pågår skulle hon nog ändå inte vara öppen med det.

Försoning, kärlek och vänskap är ju bättre än hat och ovänkap så oavsett vad Faddes omvändning beror på så är det väl något positiv iallafall.

Kommentarer
Postat av: Madde

Vem orkar bry sig om den där Rosing. Hon har gjort sitt för länge sedan, oom man nu ens kan säga att hon var något innan.....

2009-03-03 @ 12:27:42
URL: http://peggis.blogg.se/
Postat av: Lotta

Nu har han tagit bort det inlägget också! ?

2009-03-03 @ 13:26:40
Postat av: Bloggtipsarna

Lotta - inlägget finns kvar, http://www.fadde.se/#post554

2009-03-03 @ 13:38:56
URL: http://bloggtipsarna.blogg.se/
Postat av: SofiaM

De är två läskiga typer som passar varandra... som falukorven i korvbrödet. ;)

2009-03-03 @ 16:46:08
URL: http://heminredning.wordpress.com/
Postat av: Vad Fadde vill att det ska låta som

Det har kommit fram att han bett en vän (Camilla J) att skriva kommentarer som insinuerar att han setts med Linda. Deras konversation om detta kom fram när man hackade hennes sida. Hon skrev det hon blev ombedd av Fadde under signaturen "Anna" och hon skrev bla att hon sett Fadde o Linda i Tyresö tillsammans(ja det var vad hon blev ombedd att skriva)Bevis för detta finns ute på nätet.

2009-04-02 @ 10:54:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0