Linda Rosing förändrar sitt liv

Det finns nog ingen människa som pratat så mycket om att förändra sitt liv som Linda Rosing, och ändå har hon fortsatt i samma hjulspår. Nu pratar hon igen om förändring.

"Att springa ute på nattklubbar känns så himla långt borta för mig. Det ger mig verkligen ingenting längre. Jag har fått nog av det. Jag har funderat väldigt mycket på allt. Och kommit framtill att det kommer bli en heldel förändringar när det gäller mig och mitt liv."

Det vore väl skönt om hon den här gången menade allvar och verkligen tog tag i saker och ting. Hitta sig själv, som det så klyschigt heter. Hon har inte verkat må så bra på sista tiden, deprimerad och utbränd och ständigt trött, hon har inte ens sett glad ut i sitt tv-program eller på sin födelsedagsfest. Det var länge sedan vi såg en bild på en glad Linda, där leendet når ända ut i ögonen. Det vore nog klokt att ta ett steg tillbaka, hålla sig borta från rampljuset och bara "vara" ett tag.

Kommentarer
Postat av: Andreas

Ja, vad ska man tro. Redan i Big Brother -03, snackade hon om att hitta sig själv och lugna ner sig och bara fokusera på barnen.

Kanske det nu kan bli verklighet, 6 år senare. Eller inte.

Känns som om det blir några sådana uttalanden per år.

2009-03-28 @ 11:47:56
URL: http://lindaandreas.blogsome.com
Postat av: Charlotte

TACK för att ni tipsade om Fyra nyanser av Rosa. Kände inte till bloggen innan men det är en av få välskrivna BRA mamabloggar ( jag tycker många är lite fåniga) Läste hennes roliga krönika i dag! http://www.alltombarn.se/foraldraliv/sommarkronikorer-1.12409

Ha en bra dag och tack för fin blogg!



Charlotte

2009-03-28 @ 12:28:18
Postat av: kissiebloggen.blogg.se

hej!

du måste väl kolla in vår egna kissieblogg;)?

2009-03-28 @ 12:43:47
URL: http://kissiebloggen.blogg.se/
Postat av: Marie

Bra sida!!!!



Vi lägger titt som tätt upp tips och förklaringar på HUR man sminkar sig... Ni får gärna länka då, vi får jättebra respons på just dom inläggen, folk vill "lära sig" sminka och få inspiratin.



Tips, tips ;) Ha en bra helg!

www.maskara.se

2009-03-28 @ 12:57:39
URL: http://maskara.se
Postat av: Pat Punkt

Rosing verkar ju inte ha så värst många indianer i sin kanot..

2009-03-28 @ 14:17:27
URL: http://hispaliv.blogspot.com
Postat av: RESESNACK.

menar hon allvar så är väl det jättebra.

Postat av: christina

Det är nog så att rampljuset håller sig borta från henne och inte hon som håller sig borta. Vi har nog alla fått en liten Rosingöverdos på sista tiden!

2009-03-29 @ 11:20:49
Postat av: Jempa

Well said.



Tycker också det är intressant hur hon inför varje tv-projekt meddelar att nu ska vi få lära känna den 'riktiga' Linda. Men hur bättre kan man lära känna någon än som i 'Big Brother', och tyvärr så får man alltid samma åsikt.



Linda är ytlig, en dålig talare och även ganska otrevlig. Vi vet det redan.

2009-03-29 @ 13:12:10
URL: http://litenyttmen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0