Tyskungen och knäppgöken

Tyskungen berättar om en knäppgök som roat sig med att kommentera elakheter och förlämpningar på hans blogg, inte bara riktade till honom utan även mot hans barn - då är det uppenbarligen en riktigt störd individ. Man ger sig inte på barn. Det är så dåligt så det finns inte ord för det.

I alla fall så blockerades knäppgöken från att kommentera, och övergick då till ett minst sagt märkligt beteende - nämligen att betygsätta alla inlägg med bottenbetyget ett. Eller inte alla, än i alla fall, men av mängden att döma så verkar det vara det som är målet.

Det är både skrämmande och fascinerade. Vilket engagemang. Tänk om drivkrafterna att göra "onda" saker skulle vara lika starka när det gäller att göra "goda" saker? Sällan hör man om någon som "lovebombar" personer i kommentarsfälten på ett lika målmedvetet sätt. Varför är det lättare att vara utåtagerande på ett negativt sätt än på ett positivt? Tänk vilken tillgång och till vilken nytta en sådan här person skulle kunna vara om den kanaliserar sina ansträngningar i en mer positiv riktning. En vilja finns ju uppenbarligen (om än felriktad), ambition (om än felriktad) och framför allt tid i massor verkar personen också ha. Det skulle kunna bli så rätt...och så blir det så fel.

Kommentarer
Postat av: Olivia Hagelin

tipsa gärna om min blogg =) kram http://oliviaa-oliviaa.blogspot.com/

2009-03-03 @ 19:32:18
URL: http://oliviaa-oliviaa.blogspot.com/
Postat av: Nattis

Åh vad rätt det skulle bli! Jag gjorde väl nästan lovebombade.... Jag gick igenom typ 75 inlägg och kommenterade de åt en tjej som strävade efter att komma över den magiska gränsen på Metrobloggen. Inget fusk utan kommentarer till alla inlägg. Så lite rätt kan det vara ibland :)



Jag tycker för övriga att ni ska ta och kolla upp htt://www.metrobloggen.se/Magen. En hyllning till riktiga och äkta magar utan retiuschering. I alla former och färger. Kan behöva tipsas om lite (det behövs fler magar..)

2009-03-04 @ 00:02:47
URL: http://www.metrobloggen.se/Natthemligheter
Postat av: H C Barregren

Om man kärleksbombar så är risken att man anklagas för spam i syfte att väcka uppmärksamhet åt den egna bloggen.



Här är ett bra tips som ni måste skriva om: världens dyraste preventivmedel: http://blogg.alltombarn.se/ketchupmamma/

2009-03-04 @ 07:31:02
URL: http://blogg.bums.nu
Postat av: Bloggtipsarna

Man kan lovebomba i verkliga livet också, ni vet världen utanför bloggen..... ;-)

2009-03-04 @ 09:00:10
URL: http://bloggtipsarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0