Bloggtips: Majasofia

Så här inför Norges nationaldag 17 maj tipsar vi om en alldeles underbar svensknorskfinlandssvensk blogg - majasofia. Maja skriver på svenska, är uppväxt i Österbotten och bor för tillfället i Tromsö. Så här beskriver hon själv sin blogg:

"Om att leva med empati och gott samvete för miljön, naturen, människorna. Om att försöka undvika att slösa med resurser. Och om att samtidigt ha roligt, om min vardag och om mitt liv som plattlandsättling långt uppe bland fjällen i Nordnorge. Bitskt när det behövs, ibland kärleksfullt, och då och då mer personligt än jag tänkt det."

Det här är en ganska ny blogg för oss, så vi har inte läst igenom allt (hon har bloggat sen 2007) men det vi har läst är både roligt, intressant och tankeväckande. Funderingar kring kulturskillnader och språklikheter eller olikheter de nordiska länderna emellan varvas med inlägg om klimathot, att leva hållbart och bilder från underskön nordnorsk natur. En riktigt bra blandning och en blogg vi kommer att återvända till ofta!


Kommentarer
Postat av: Sara

Tack för tipset! :) Det var kul att läsa om skillnader mellan norska och svenska - såna som man inte längre tänker på så ofta när man bor här i Norge. :)

2009-05-16 @ 21:13:38
URL: http://metrobloggen.se/brus
Postat av: Karola

Tack för ett bra tips!

2009-05-17 @ 09:10:22
URL: http://karolazz.blogg.se/
Postat av: DIAMANTMAMMAN

Tipsa gärna om min blogg! En blogg om livet som ung tvåbarnsmamma =) Ha det fint! Kramar "diamantmamman"

2009-05-20 @ 13:11:56
URL: http://diamantmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0