Är Nilsabella på upphällningen??

Det har senaste tiden ryktats om att förhållandet mellan Blondinbella och Storstadspojken är på väg att ta slut.
Vi har inte riktigt velat tro på ryktena, för paret är ju på något sätt så söta tillsammans, med alla sina olikheter... Men visst har det iallafall i Blondinbellas blogg gått att läsa in att allt inte är rosaskimrande i deras förhållande.

Just nu är ju Storstadspojken "hemma" i Örnsköldsvik och Blondinbella ensam kvar i Stockholm. Och så läser vi detta. Och på något sätt är det så fyllt med (en lite udda beskriven) kärlek att vi tror de grejar det. Trots späckade schema, olikheter och andra hinder på vägen.

Men en gissning är att fröken Blondinbella nog är den osäkra av dom - trots att hon är den med mest lyckad karriär och vackrast yttre. Innerst inne är hon nog ändå en tjej som är rädd att förlora sin kille, som känner ett behov av att göra om honom, få honom att bli mer "som henne". Och som gärna vill berätta hur bra hon klarar sig ensam och hur trevligt hon har det just nu.

Och hon har säkert rätt i att han behövde få lite tid utan henne i Örnsköldsvik. Och kanske han även i sitt Stockholmsliv med Blondinbella behöver få vara den han är i Örnsköldsvik - den "ursprunglige Nils"? Iallafall någon gång ibland?

Ja vad vet vi. Och inte är det vårt bekymmer heller egentligen. :)


Kommentarer
Postat av: Emms

Jag tror faktiskt att hon lämnar Nils snart. Han är ju inte så snygg precis ;)

2008-12-21 @ 20:42:02
Postat av: alicia

"framgången" stiger nog bella åt huvudet och alla hennes projekt gör att hon växer ifrån nils. det har jag sett i spåkulan. =)

2008-12-21 @ 21:02:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0