Nytt larm om stora mängder tillsatser, denna gång är det inte i maten utan i Linda Rosing

Det är ju nästan så att en tidningsrubrik snart kan se ut på det sättet. Hur mycket tillsatser går att att få plats med i en kropp? Silikon (eller vad hon nu har) i brösten, botox i panna, någoning i läpparna och nu har Linda Rosing hittat ännu en tillsats som hon tycker är bra att sätta in i kroppen. Idag har hon sprutat in SubQ i kinderna och i hakan.

Det är ju hennes kropp och hon får ju självklart göra vad hon vill med den. Men varför? Har (hade) inte Linda ganska höga, fina kindben redan utan SubQ?

Vi skulle i allafall inte vilja var i Lindas kläder om det någon gång visar sig att nuvarande forskning har fel - och att användande av exv. SubQ eller något annat av allt hon har i kroppen gör att man i framtiden ökar risken att drabbas av demens, eller cancer eller vad som helst. Fatta vilka mardrömmar stackaren lär drömma då - medveten om vilka enorma mängder av allt möjligt som hon sprutat i sig.

Ibland känns det som att det i vissa situationer är bättre att vara lite tråkigt, svenskt, - lagom. 

Kommentarer
Postat av: Josse!

Hej hej...... Oj, vad jag blev snopen och glatt överraskad, att du/ni hmm??? nappade på ask ideèn,,, jättekul.... Känner mig hedrad =)



Tack tack,,,

kramar josse

2008-12-03 @ 22:42:42
URL: http://in-myhouse.blogspot.com/
Postat av: Linda

Men fy fan vad hon är tragisk!!!

2008-12-04 @ 11:46:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0