Blondinbella segrande ur striden

Det verkar som att Blondinbella är den som fått flest sympatier i det stora viktbråket - i viss mån bidragande till detta är nog hennes "Let´s Dance-tårar". Dessutom har hon skrivit ett klokt och moget inlägg som snabbt fick över 1000 kommentarer - mestadels hyllningar (men självklart även kritik). Katrin å andra sidan har även hon skrivit ett till inlägg i debatten - ett av den mer omogna sorten. Även det har självklart fått sin beskärda del av hyllningar bland de just nu 40 kommentarerna. Men övervägande kritik - bland annat denna kommentaren:
"föresten, tyckte du var lite fräsig som vågade stå för dina åsikter och skita i vad alla andra har att säga. Men nu har du droppat totalt i mina ögon, du har blivit genomskinlig.. man kan numera se vad som döljer sig inombords hos dig. Du är olycklig, osäker och har ångest för din ålder. förneka inte. kom inte och säg annat för du vet att det är sant, alla vet."

Om hon är olycklig eller inte vet inte vi - inte heller hur hon känner inför sin ålder. Det är ju bara Katrin själv som vet - och om det är sant så är det ju tråkigt. Men en sak är iallafall tydlig även för oss andra och det är att i just den här debatten är det snart Katrin som är tonåringen och Blondinbella som är den "mogna kvinnan"...

Malin Roos på Expressen dömer:
Blondinbella - Carolina Gynning 1-0
Blondinbella - Katrin Zytomierska 18-0

Ganska rättvisa och bra domslut känns det som. Även om vi nog skulle ha dömt poäng även till Gynning (typ en halv iallafall).


Kommentarer
Postat av: Emms

Bella har skrivit så bra jämfört med "kärringarna"

2009-01-18 @ 10:34:42
Postat av: Towe

Haha! Helt rätt fördelning. Go Bella!

2009-01-18 @ 11:44:11
URL: http://cpmamman.blogspot.com
Postat av: Anna - mamma till 2 sessor

Håller med! Det Katrin skrev var bara löjligt!

2009-01-18 @ 23:21:53
URL: http://perla08.blogg.se/
Postat av: Sara

Blondinbella hets äter ju bara, och skriver om det, men det är nog inte lika farligt som att svälta sig.

2009-01-19 @ 02:48:17
URL: http://saraellstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0