Blondinbella skäms över Linda Rosing?

Igår skrev Meral om att Blondinbella (och även Storstadspojken) minsann var på Linda Rosings 35-årsfest - utan att ens nämna det i sin blogg. Dålig stil tyckte Meral.

Vi tänkte faktiskt först att Meral kanske skämtade om det hela. Men några timmar senare publicerade Meral bilder från festen och vem finns på en av dem om inte Blondinbella.

Skäms Blondinbella över att hon var där? Passade det inte in i hennes image? Och hur kunde hon i så fall tro att besöket skulle förbli en hemlighet bara genom att hon och Storstadspojken låter bli att skriva om det?

Blondinbella ger ju annars intrycket av att nämna det mesta som händer i hennes liv i bloggen så självklart är det lite konstigt att det är helt tyst om just denna festen? Eller så är förklaringen så enkel som att hon faktiskt brukar gå på fester utan att skriva om det - men att det vanligtvis inte blir skriverier hos andra bloggare bara för att hon varit på fest?

Eller har Meral gjort en "fuling" som hämnd för Blondinbellas prat om Baren? Kommer bilden från någon helt annan kväll? Bilden är, till skillnad från övriga av de som Meral publicerat, från finest.se - den finns dock inte med i finest.se´s galleri från 35-årsfesten. Eller - har den funnits där men Blondinbella bett dem plocka ner den?!?

Vi förstår ingenting...


Kommentarer
Postat av: Anonym

http://finest.se/imageGallery/?igid=4404

Mysteriet löst, bilden är från ett annat tillfälle.

2009-01-30 @ 09:01:43
Postat av: ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Så Blodinbella var inte på Linda Rosings fest?



Hon skrev ju en "planering" för den 28:e och där skrev hon att hon skulle fira sin pappa som fyllde år på kvällen.. så det låter lite som om Meral ljuger...

2009-01-30 @ 09:11:03
URL: http://bambi.blogg.se/
Postat av: Anonym

lite som om Meral ljuger...

-------------------------------------

LITE???

2009-02-01 @ 13:25:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0