Blondinbella tackar nej

Det blir ingen debatt mellan Katrin Zytomierska och Blondinbella ikväll som Katrin hade hoppats på. Vi trodde nog att Blondinbella skulle tacka nej - och hänvisa till späckat schema. Det hade ju varit ett skäl som de flesta nog hade haft full förståelse för - men samtidigt hade Katrin nog fått vissa att hålla med henne om att Blondinbella "fegar ut". Katrin själv har ju även hon ett späckat schema men tar sig tid - för ämnet är så viktigt. En poäng till Katrin hade det blivit.

Nu har alltså Blondinbella tackat nej - men inte skyllt på tidsbrist. Istället har hon öppet förklarat att hon inte vill delta i pajkastnings-tv, bli kallad gris i direktsändning - eller för den delen bli avbruten efter 10 minuter - för ämnet är så viktigt.

Och denna ronden slutade 0-0 istället för att Katrin plockade hem en lätt poäng för Blondinbellas förväntade nej. Blondinbella är fortfarande i ledning.

Kommentarer
Postat av: Tyskungen

Ni såg att Glocalnet numera är indragna i en "bloggskandal" va?

Min/vår kampanj mot dem börjar ge frukt. Nu är vi fyra av de 16 finalisterna i RIX FM:s tävling som skrivit om vilka satans airheads de är på detta så kallade telekombolag.

Kolla gärna min blogg, och länken till artikeln.



/Klaus

2009-01-21 @ 09:52:38
URL: http://www.tyskungen.se
Postat av: virre

Ju mindre Latrin i tv:n desto bättre

2009-01-21 @ 10:23:18
URL: http://virrehelaveckan.blogg.se/
Postat av: Emms

Katrin har verklige sjunkit i mina ögon. Är hon 31 år eller 11?

2009-01-21 @ 12:39:02
Postat av: Nattis

Tydligen tackade hon ja till SVT och skrev att hon skulle tacka nej i sin blogg, det är lite minuspoäng i mina ögon. FAst Katrin började ju på -72 så. Den tjejen är verkligen barnslig och gör allt för att synas!

2009-01-21 @ 13:43:31
URL: http://www.metrobloggen.se/Natthemligheter
Postat av: @nn@

Klokt av Bella att avstå. Man kan inte fatta att hon är så mycket yngre än Catrin. Hon verkar mkt mer mogen

2009-01-21 @ 16:30:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0