Det stora viktbråket

Blondinbella har retat upp både Katrin Zytomierska och Carolina Gynning med ett blogginlägg där hon anklagar dem för att vikthetsa, och att de borde vara bättre förebilder åt sina unga läsare.

Detta får framförallt Katrin att gå i taket. Hon kallar Blondinbella skitgris och skitunge och tycker att hon gett sig ut på djupt vatten när hon uttalat sig negativt om att folk bantar för att bli smala, och dessutom hycklar hon för att hon själv gått ner i vikt under året. Vi håller med Katrin om att Blondinbella själv har förändrats utseendemässigt under senaste året - men diskvalificerar det henne från att försöka avråda från ett beteende som kan leda till ätstörningar? Blondinbella var smal redan förut - och nu är hon pinnsmal, men diskvalificerar det henne från att avråda från att spy upp mat?

Blondinbellas inlägg handlar väl om när viljan att gå ner i vikt överskuggar allt annat - och det blir sjukligt? Det handlar om det tragiska med DennisM:s diet, det handlar om att spy upp maten, det handlar om stark ångest inför att äta. Om att många förebilder hetsar kring maten. Vi tycker inte Katrin vikthetsar i sin blogg,  även om det handlar mycket om vikten och maten. Däremot tycker vi nog att Katrin reagerar onödigt starkt. 

"Men du ska fan passa dig innan du ger dig in i en match med en 31 årig bitch. Du ligger 13 år efter..."  säger Katrin i sin blogg. Lite konstigt att hon sen säger till Expressen att ålder inte har något med saken att göra...

Kommentarer
Postat av: Jess

Den som är mest som en liten unge är ju Katrin

2009-01-17 @ 10:35:55
Postat av: Matilda

Hur långt ska det här gå? Dennis blev precis attackerad på stan av en vansinnig man som hatade hans blogg.

2009-01-17 @ 13:27:56
Postat av: Nattis

Katrins blogg är en mycket sorglig historia,. Stackarn är ju så desperat efter läsare att hon gör vad som helst; "krigar" med bb, runkar en häst eller gör en Linda Rosing, dvs sprutar botox och visar upp det i bloggen.

suck det 'r patetiskt..mycket patetiskt.

2009-01-18 @ 01:44:29
URL: http://www.metrobloggen.se/Natthemligheter

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0